Libnet.ro
UNICEF

07:16

O sala de jocuri din Bucuresti a fost jefuita de o femeie. Ce suma a furat aceasta

B1 B1,
O sala de jocuri din Bucuresti a fost jefuita de o femeie. Ce suma a furat aceasta

O femeie a fost prinsa, dupa ce a jefuit o sala de jocuri din Sectorul 4 al Capitalei. Politistii au gasit ulteriorsuma luata din sala de jocuri. Casiera salii de jocuri a sunat la Politie,. continuă pe B1

Premiera pentru anchetatorii romani: O femeie a jefuit o sala de jocuri

O femeie a jefuit o sala de jocuri din sectorul 4 al Capitalei, aceasta fiind prinsa de catre politisti care au gasit asupra ei si suma sustrasa din sala de jocuri.

Un vatman din Bucuresti a fost impuscat de un sofer suparat ca i-ar fi inchis usa in nas unui calator

Incidentul a avut loc la ora 10. 00, in Capitala, iar cei implicati sunt vatmanul unui tramvai si un sofer care a fost martor la o scena neplacuta. Mai exact, vatmanul i-ar fi inchis usa in nas unui calator, care se grabea sa urce in tramvai.

Cursuri suspendate intr-o clasa de la Colegiul Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce un elev a fost confirmat cu Covid

Cursurile fata in fata au fost suspendate pentru elevii unei clase de la Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce unul dintre elevi a fost testat pozitiv pentru SARS-COV 2, relateaza Mediafax.

Vatman din Bucuresti, impuscat de un sofer din trafic. De la ce a pornit cearta celor doi

Momente de maxima tensiune au avut loc in aceasta dimineata, in Bucuresti. Un vatman a fost impuscat de un sofer, cel din urma fiind deranjat de gestul urat al conducatorului tramvaiului fata de un calator care dorea sa se urce in mijlocul de transport. Cum s-a petrecut incidentul Scenele violente au avut loc in Capitala, .

Lista candidatilor USR-PLUS la alegerile Locale 2020 din Bucuresti si toata tara

USR-PLUS are o lista impresionanta pentru Alegerile Locale de anul acesta. Printre ei regasim nume ce au mai incercat si la ultimele alegeri locale, dar nu au reusit. USR-PLUS la alegerile Locale 2020 LIsta candidatilor USR-PLUS pentru functiile de primar numara 40 de candidati, atat in Bucuresti, cat si in tara. Mai sunt aproape doua .

Scad taxele pentru facultatile din Bucuresti? Studentii au facut cerere speciala

Studentii vin in spatiul public cu o cerere speciala. Ce doresc tinerii si cum isi argumenteaza cererea ca taxele pentru facultatile din Bucuresti sa revina la preturi mai avantajoase pentru ei? Universitatea Bucuresti: Studentii, cerere speciala pentru scaderea taxelor Studentii Universitatii Bucuresti cer reducerea taxelor cu 30% pe fondul crizei sanitare. Tinerii si-au insiruit doleantele .

Cum isi vor desfasura activitatea cele 19 facultati ale Universitatii din Bucuresti, dar fiind contextul pandemic. Anunt important pentru studenti

Cele 19 facultati ale Universitatii din Bucuresti UB) au stabilit modalitatile de desfasurare a activitatilor academice in anul universitar 2020-2021, majoritatea optand pentru sistem mixt, informeaza un.

webPR: Studentii de la Facultatea de Jurnalism, Universitatea din Bucuresti, au emisiunea lor pe Link Press TV

Ieri seara, 16 septembrie 2020, la ora 23:00 a debutat emisiunea Wednesday Student Show pe Link Press TV. Emisiunea va fi realizata saptamanal exclusiv de catre studenti ai Facultatii de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii, din cadrul Universitatii din Bucuresti si este o premiera nationala in actualul peisaj media romanesc.

Lista candidatilor ALDE la alegerile Locale 2020 din Bucuresti si toata tara

ALDE se lauda ca pentru aceste Alegeri Locale are o echipa puternica si isi joaca sansele pe 27 septembrie. Lista candidatilor ALDE la alegerile Locale 2020 contine 21 de candidati la functia de primar, cel putin. Lista candidatilor ALDE la alegerile Locale 2020 Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE, zilele trecute a transmis un comunicat prin care .

Furnizarea de curent electric, intrerupta temporar, miercuri, in cateva zone din Bucuresti, Giurgiu si Ilfov

E-Distributie Muntenia intrerupe temperorar furnaizare de curent elecetric, miercuri, in anumite zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, ca urmare a efcetuarii unor lucrari dereparatii si de.

ştiri de la B1

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )