Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce salariu incasa Cristina Topescu de la Ministerul Sanatatii. Cu ce se ocupa chiar inainte sa moara

Playtech Playtech,
Ce salariu incasa Cristina Topescu de la Ministerul Sanatatii. Cu ce se ocupa chiar inainte sa moara

Cristina Topescu a murit, la varsta de 59 de ani si a fost incinerata, joi, la Crematoriul Uman din Bucuresti. Dupa moartea jurnalistei, s-a aflat ce salariu ar fi avut pe vremea cand a lucrat la Ministerul Sanatatii, insa informatiile sunt inexacte. Ce salariu incasa Cristina Topescu de la Ministerul Sanatatii Cristina Topescu a fost . continuă pe Playtech

Coincidenta macabra. Cu cine s-a intalnit Cristina Topescu, cu doar cateva zile inainte sa moara

O coincidenta macarba a avut loc cu cateva zile ca Cristina Topescu sa moara. Cu cine s-a intalnit fosta jurnalista. Drama e imensa! Coincidenta macabra Exact cu cateva zile inainte sa moara, Cristina Topescu s-a intalnit absolut intamplator cu mama unei bune prietene de-ale sale, decedata la doar 49 de ani. Este vorba despre mama .

ABIA S-A AFLAT! Ce a facut CRISTINA TOPESCU inainte DE A MURI! Informatii socante...

La cateva zile de la moartea fostei jurnalsite Cristina Topescu, noi informatii ies la iveala, despre ultimele zile din viata acesteia.

Relatie BOMBA intre CRISTINA TOPESCU si GHEORGHE HAGI! Abia acum s-a aflat ADEVARUL! E LOVITURA MOMENTULUI

Noi detalii socante din trecutul fostei prezentatoare Cristina Topescu au iesit abia acum la iveala. Aceasta ar fi avut o relatie cu marele fotbalist Gica Hagi la inceputul anilor 90. insusi Gigi Becali ar.

Dezvaluiri uluitoare despre relatia dintre Cristina Topescu si mama ei. Nici macar nu a incercat sa isi sune fiica de Anul Nou

Mama Cristinei Topescu locuia de ceva timp in Bucuresti, insa nu si-ar fi sunat fiica in perioada sarbatorilor pentru ca jurnalista avea momente cand se izola de lume si nu mai raspundea la telefon. Sunt dezvaluirile facute de medicul Monica Pop, care sustine ca mama vedetei i s-a destainuit la ceremonia de incinerare. Dezvaluiri uluitoare .

Cristina Topescu a fost incinerata intr-o liniste dureroasa. Famila si prietenii si-au luat ramas bun de la regretata jurnalista - VIDEO

Famila si prietenii si-au luat ramas bun de la Cristina Topescu. I-a fost respectata dorinta de a fi incinerata, iar la trecerea catre o alta lume, Cristinei i-au fost alaturi, mama, marea ei iubire din tinrete, Stefan Banica jr. , ultima sotie a tatalui ei si fratele vitreg, dar si cei mai apropiati prieteni. Incinerarea a avut loc la ora 13. 00 intr-o liniste dureroasa.

Cristina Topescu a fost incinerata astazi. Sute de oameni merg sa-si ia ramas bun de la regretata jurnalista

Cristina Topescu a fost incinerata astazi la crematoriul Vitan Barzesti, asa cum si-a dorit regretata jurnalista. Cenusa a fost depusa intr-un cavou din cimitirul Bellu.

Ultima persoana care a vorbit cu Cristina Topescu, DEZVALUIRI CUTREMURATOARE: Fosta jurnalista a decis sa FIE incinerati si cainii! IMAGINI ULUITOARE (VIDEO)

E tristete mare pentru familia si cunoscutii regretatei jurnaliste Cristina Topescu, care este incinerata joi la Crematoriu Vitan Barzesti, potrivit dorintei sale. Una dintre ultimele persoane care a stat de v.

Motivul pentru care Cristina Topescu a dorit sa fie incinerata. Ce spune Biserica Ortodoxa despre aceasta alegere

Zeci de persoane au venit miercuri la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei jurnaliste Cristina Topescu. Familia a anuntat ca trupul neinsufletit a fost depus acolo, iar joi va fi incinerat, asa cum se pare ca a fost dorinta Cristinei, spun apropiatii.

Cristina Topescu va fi incinerata astazi. Sute de oameni merg sa-si ia ramas bun de la regretata jurnalista

Cristina Topescu va fi incinerata astazi la crematoriul Vitan Barzesti, asa cum si-a dorit regretata jurnalista. Cenusa va fi depusa intr-un cavou din cimitirul Bellu.

Victor Costache: Ministerul Sanatatii a reluat campania de vaccinare impotriva virusului HPV. Urmarim adoptarea masurilor care sa creasca acoperirea pentru tot programul national

Ministerul Sanatatii asteapta din partea specialistilor un plan de actiune pentru cresterea increderii populatiei in vaccinarea impotriva HPV, arata un comunicat de presa. Cu sprijinul Biroului OMS.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )