Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sali de clasa goale la scoala din Murgeni. Elevii nu s-au mai dus la cursuri de frica vaccinarii anti-COVID

Adevărul Adevărul,
Sali de clasa goale la scoala din Murgeni. Elevii nu s-au mai dus la cursuri de frica vaccinarii anti-COVID

Peste 100 de elevi din Murgeni nu s-au mai prezentat, marti, la cursuri, dupa ce cu o zi in urma parintii lor au reclamat ca in unitatea respectiva se fac vaccinuri anti-COVID, fara stirea familiilor. continuă pe Adevărul

VIDEO Imagini halucinante la o scoala din Murgeni: Copiii fug de la cursuri de teama sa nu fie vaccinati impotriva coronavirusului

Panica si haos la scoala din Murgeni, judetul Vaslui, acolo unde mai multi elevi si parinti au raspandit zvonul ca in unitatea de invatamant copiii sunt vaccinati si testati pentru COVID. Totul a pornit dupa ce un elev a chiulit de la scoala si a fost surprins de parinti. Pentru a scapa basma curata, copilul le-a spus acestora ca in scoala se fac teste COVID, dar si vaccinuri, scrie Vremea Noua.

Momente halucinante la o scoala din Vaslui. Parintii si copiii au fugit de frica testelor anti-covid

Panica si haos la o scoala dintr-un oras din Judetul Vaslui. Dupa raspandirea unui zvon, parintii mai multor elevi au venit sa-si ia copii de la scoala. Reprezentantii DSP si ISJ sustin ca la scoala din Murgeni, judetul Vaslui, nu au avut loc nici un fel de activitati medicale. Momente incredibile la o scoala din .

VIDEO Scene ireale la o scoala din Vaslui. Elevii au fugit din clase de frica vaccinarii anti-COVID: Animalelor! imi omori tu copilul?

Luni, 28 septembrie, scoala din orasul Murgeni a fost scena unor evenimente de-a dreptul ireale, dupa ce mai multi elevi au fugit acasa alertandu-si parintii ca la la scoala se face vaccin anti-COVID.

Panica si haos la o scoala din Vaslui. Zeci de parinti au fugit sa isi ia copiii de la ore de frica sa nu fie testati sau vaccinati pentru COVID-19 (VIDEO)

Panica si haosul s-au instalat repede la o scoala din localitatea Murgeni. Mai multi elevi si parinti au raspandit in comuna un zvon potrivit caruia scolarii ar fi urmat sa fie testati si vaccinati.

Ce se intampla cu Sorina din Baia de Arama la scoala din America. Profesorii ei au decis sa rupa tacerea

S-a aflat ce se intampla cu Sorina din Baia de Arama la scoala din America dupa ce profesorii ei s-au decis sa rupa tacerea. Sorina, fata adoptata de familia Sacarin, in Statele Unite, a fost subiectul unor monitorizari facute de catre asistenti sociali din SUA. Ce mai face Sorina din Baia de Arama. Profesorii au .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )