Libnet.ro
UNICEF

14:45

Salvamont Romania, dupa moartea lui Torok Zsolt: Crestele muntilor sunt mai sarace

Hotnews Hotnews,
 Salvamont Romania, dupa moartea lui Torok Zsolt: Crestele muntilor sunt mai sarace

Reprezentantii Salvamont Romania au publicat, sambata, pe pagina de Facebook, un mesaj dupa moartea alpinistului Torok Zsolt, pe care acestia il numesc unul dintre marii alpinisti ai tarii, un prieten al Salvamont. continuă pe Hotnews

Mesaj emotionant al salvamontistilor dupa moartea celebrului alpinist Zsolt Torok: A plecat dintre noi, rapus de marea sa pasiune

Salvamontistii au transmis un mesaj emotionant dupa moartea marelui alpisnist roman Zsolt Torok, precizand ca alpinismul romanesc este mult mai sarac in urma acestei pierderi. Crestele muntilor si.

Salvamont Romania, mesaj dupa moartea lui Zsolt Torok

Salvamont Romania a reactionat la vestea mortii cunoscutului alpinist Zsolt Torok in Muntii Fagaras. Crestele muntilor si alpinismul romanesc sunt mai sarace si mai triste de acum. A plecat dintre no.

Trupul alpinistului Torok Zsolt nu poate fi recuperat cu ajutorul elicopterului din cauza conditiilor meteo

Elicopterul solicitat pentru evacuarea alpinistului Torok Zsolt nu a putut interveni din cauza conditiilor meteorologice, acesta urmand a fi coborat de pe munte pe cale terestra de catre echipele Salvamont, a declarat sambata seara seful Salvamont Sibiu, Adrian David.

Celebrul alpinist Torok Zsolt, care a doborat mai multe recorduri, a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu

Alpinistul a carui disparitie a fost anuntata sambata dimineata la 112 a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu, au anuntat reprezentantii salvamont Sibiu. Potrivit acestora, este vorba de celebrul Torok Zsolt, care a dobarat mai multe recorduri in alpinismul romanesc si mondial.

Sotia lui Zsolt Torok, mesaj sfasietor dupa moartea alpinistului

Cunoscutul alpinist roman Zsolt Torok a murit. Citeste si: Zsolt Torok a murit. Celebrul alpinist roman avea 45 de ani. A fost gasit pe o portiune de creasta abrupta din Muntii Fagaras Avea 45 de ani.

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, mesaj de condoleante dupa moartea alpinistului Zsolt Torok: Ramas bun, prieten drag

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a reactionat sambata la aflarea vestii ca alpinistul Zsolt Torok a fost gasitmort, duspa ce a fost dat disparut in muntii Fagaras. Ramas bun, prieten.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )