Libnet.ro
UNICEF

14:30

Samsung Galaxy Note 9, in cele mai noi imagini: cat va costa la lansare

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 9, in cele mai noi imagini: cat va costa la lansare

Mai e putin pana la lansarea lui Samsung Galaxy Note 9, asa ca e perioada in care vor ajunge online tot mai multe imagini cu noul telefon sud-coreean. Nerabdarea clientilor creste simtitor si-ti dai seama de asta dupa imaginile numeroase care tot apar in mediul online si care se lauda ca iti dezvaluie cum va []. continuă pe Playtech

Cand o sa poti cumpara un Samsung Galaxy Note 9 la precomanda

Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat oficial in august. Acum avem detalii si despre lansarea precomenzilor pentru cei interesati de noul telefon. Samsung Galaxy Note 9 va fi un pic mai bun decat Galaxy S9 si va avea un stylus wireless ceva mai bun decat pana acum. Seria Note, spre deosebire de ce alte [].

Samsung Galaxy Note 9 se lanseaza peste o luna. Cat va costa

Urmatorul flagship al companiei din Coreea de Sud este programat pentru lansare in mai putin de o luna, iar astazi avem primele detalii despre pretul sau. Informatia a fost scursa in presa din Polonia, una dintre cele mai importante piete din regiune pentru Samsung.

Samsung Galaxy Note 9: primele poze scapate pe internet cu noul flagship al companiei din Coreea de Sud

Luna august se apropie cu pasi repezi, iar asta inseamna ca trebuie sa ne pregatim de al doilea val de lansari importante ale anului 2018. Daca Apple pregateste un nou lineup de iPhone-uri pentru septembrie, iar Huawei urmeaza sa lanseze Mate 20 candva in aceasta toamna, Samsung se pregateste sa scoata pe piata noul sau flagship, Galaxy Note 9.

Directorul Samsung are deja un Galaxy Note 9 pentru ca poate

Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat pe 9 august, dar pana atunci directorul companiei vrea sa stii ca el deja are un telefon. Si-l foloseste in public, fara griji. Samsung Galaxy Note 9va fi prezentat, oficial, in prima jumatate a lunii august. Precomenzilor vor porni la mijlocul lunii august. Dat fiind ca prezentarea oficiala [].

Samsung Galaxy S10 va fi lansat in trei versiuni cu cel mult cinci camere

Samsung Galaxy S10 ar putea castiga lejer titlul de cel mai asteptat telefon din 2019. Dat fiind ca Galaxy Note 9 nu va fi atat de impresionant, atentia se muta pe celalalt model. Si inca mai sunt surprize. Ultimele detalii despre Samsung Galaxy S10 cuprind numarul de versiuni, tipul de scanner pentru amprente, dar si [].

US Open ofera cele mai mari premii din istoria tenisului: Castigatorii vor lua cu 1 milion de euro mai mult cat a luat Halep la Roland Garros

Premiile oferite la editia din acest an de la US Open vor stabili recordul pentru cele mai mari din istoria tarii. Acest lucru dupa ce organizatorii au decis sa creasca premiul oferit castigatorilor cu 100.

Cele mai scumpe orase din lume. Cat trebuie sa munceasca un bucurestean pentru un iPhone X versus un newyorkez

Patru din cinci cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti sunt din Europa. Daca esti in cautarea unei mese ieftine, cel mai bine ar fi sa stai departe de Geneva, in acest an.

Cele mai bune bancuri cu betivi. Cum isi cauta masina in parcare un cetatean in stare de ebrietate

Betivii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca, la betie, oamenii sunt capabili de cele mai hazlii reactii si sunt dispusi la cele mai amuzante intamplari.

PlayStation Hits iti aduce cele mai bune jocuri de PS4 la pret mic, pentru totdeauna

Oficialii Sony au anuntat de curand lansarea programului PlayStation Hits. Prin acest sistem, cele mai bune jocuri de PlayStation 4 lansate de-a lungul anilor vor fi oferite intr-un ambalaj nou, cu un pret mai mic. Majoritatea jocurilor de PS4 au un pret de 250 300 lei la momentul lansarii, iar daca este vorba de [].

Forbes: topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri in decurs de un an. Pe ce locuri se claseaza George Clooney, Messi, Mayweather si Cristiano Ronaldo

George Clooney 57 de ani) este, potrivit clasamentului Celebrity 100 al Forbes, actorul cu cele mai mari castiguri inregistrate in decurs de un an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2088 seconds )