Libnet.ro
UNICEF

21:45

Samsung Galaxy S10 apare in cea mai buna poza. Cum arata toate modelele

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10 apare in cea mai buna poza. Cum arata toate modelele

Samsung Galaxy S10 va fi lansat pe 20 februarie. Pana atunci, vor mai fi cateva saptamani in care sa vedem zvonuri, poze neoficiale si sa aflam diverse informatii. Cum e cazul acum. Dupa. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10 apare intr-un test de performanta: cum se compara cu iPhone XS

Dupa ce modelul S10 Plus a aparut, recent, in teste de benchmark, era si randul modelului normal de Samsung Galaxy S10 sa apara intr-un test similar. Telefoanele Galaxy S10 au inceput sa.

Samsung Galaxy S10 apare intr-un benchmark: cum se compara cu iPhone XS

Dupa ce modelul S10 Plus a aparut, recent, in teste de benchmark, era si randul modelului normal de Samsung Galaxy S10 sa apara intr-un test similar. Telefoanele Galaxy S10 au inceput sa.

Samsung Galaxy S10 Plus: spatele telefonului iti ofera un material special

Samsung Galaxy S10 este la mai putin de o luna distanta, iar acum aflam ceva nou si despre materialul de pe spatele variantei Plus de smartphone. Samsung Galaxy S10 se anunta a fi un telefon.

Simona Halep: Eu sunt numarul 1 mondial, dar Serena Williams este cea mai buna jucatoare din lume

Aflata in fata celei de-a zecea confruntari cu Serena Williams, Simona Halep a declarat ca americanca este cea mai buna jucatoare din lume. Halep si Williams se vor infrunta pentru un loc in sferturile de finala de la Australian Open. Cu siguranta ea este cea mai buna jucatoare din lume, a spus numarul 1 WTA.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA DIN ISTORIA SA: Dacia raporteaza 700.798 autovehicule vandute in 2018

Dacia a inregistrat in 2018 cea mai buna performanta comerciala din istoria sa cu vanzari totale pe piata interna si internationala care s-au cifrat la 700. 798 unitati, in crestere cu 7% fata de nivelul atins in anul precedent, se arata intr-un comunicat al constructorului, informeaza Agerpres.

Huawei Mate 20 Pro are cea mai buna camera pe un telefon, la fel ca un alt Huawei

Dupa cateva luni de la lansarea sa oficiala, Huawei Mate 20 Pro a ajuns in mainile celor de la DxOMark pentru un test obiectiv a performantei camerei. Rezultatele au fost.

Samsung Galaxy A9 (2018) - campionul mid-range cu patru camere al sud-coreenilor [TECH REVIEW]

In urma cu aproape 3 ani, am testat un smartphone urias, Samsung Galaxy A9 2016). Ca si in cazul celui de azi, si acela a fost un experiment interesant, cu specificatii si pret care-l duceau aproape de segmentul premium.

Simona Halep a explicat cum a invins-o pe Venus Williams: A fost cea mai buna tactica!

Simona Halep a trecut de Venus Williams in turul al treilea de la Australian Open, dupa un meci in care nu a avut nicio problema majora.

Cum se prepara cea mai buna stiuca umpluta. Secretul desprinderii rapide si usoare a carnii de piele

Preparatul este unul de traditie in zonele pescaresti si se pregateste relativ usor, iar daca urmam corect cativa pasi simpli, pornind de la eviscerarea pestelui, desprinderea pielii de carne si tratarea termica, vom avea parte de o mancare delicioasa.

Secretul unui preparat gustos: cum faci cea mai buna ciorba de cartofi, ingrediente secrete si cat se tine pe foc

Elixir, balsam sau potiune magica, asa scria Radu Anton Roman, regretatul gastronom, despre ciorba de cartofi, care e musai sa fie servita cu ardei iute si smantana. Reteta deliciosului preparat o gasim in cartea sa, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )