Libnet.ro
UNICEF

09:15

Samsung a lansat cel mai incapator SSD din lume. De ce spatiu de stocare dispune

Adevărul Adevărul,
Samsung a lansat cel mai incapator SSD din lume. De ce spatiu de stocare dispune

Cu mai putin de o saptamana inainte de cea mai asteptata lansare a inceputului de an, a lui Galaxy S9, Samsung doboara un record destul de important pe piata de dispozitive de stocare SSD. continuă pe Adevărul

Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume

SSD-urile au evoluat rapid de-a lungul ultimilor ani, iar Samsung face un pas important si dezvaluie cel mai mare device de acest fel. Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume, dar s-ar putea sa nu fii tentat sa il cumperi, cel putin nu pe persoana fizica. Noul SSD creat de companie se adreseaza [].

Cel mai bun drum din lume a fost candva pe teritoriul Romaniei

Romania este tara din Uniunea Europeana cu unele dintre cele mai proaste drumuri si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. Cu toate acestea, au fost vremuri cand, pe actualul teritoriu al tarii nostre, trecea cel mai bun drum din lume. Daca ne intoarcem in timp, in urma cu aproximativ 2. 000 de ani, vom [].

Cetatea Fagaras, al doilea CEL MAI FRUMOS castel din lume(FOTO)

Potrivit unui clasament realizat de Hopper, un site dedicat planificarii calatoriilor, Cetatea Fagaras reprezinta locul doi in topul celor mai frumoase castele. Astfel, cetatea reprezinta una dintre cele.

Indicele Robor la trei luni a crescut la cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,09%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, potrivit datelor publicate marti de Banca National?.

ROBOR la 3 luni A CRESCUT! Vesti proaste pentru ROMANII CU CREDITE in lei! Indicele, LA CEL MAI MARE NIVEL din decembrie 2017 incoace

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat luni la 2,08%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). Vineri, indicatorul stagnase la nivelul de 2,07%. Robor la 3.

Cum arata Transfagarasanul iarna. Imagini cu cel mai spectaculos drum din lume acoperit de zapada

Considerat de multi specialisti cel mai spectaculos drum din lume, Transfagarasanul ofera imagini minunate si pe timp de iarna, cand este inchis.

Va avea 340 CP si compresor electric pentru ZERO LAG. Ce spun ultimele informatii despre cel mai ieftin AMG din gama

Mercedes ar putea lansa pana la sfarsitul acestui an, pentru prima oara in istoria companiei, un model A35 AMG. Potrivit zvonurilor, automobilul in cauza va lucra alaturi de un sistem de propulsie micro-hibrid, pe 48V. De altfel, despre viitorul hot-hatch al germanilor se mai spune si ca va fi cel mai accesibil produs al diviziei de performanta din Affalterbach.

Avertisment dur din partea americanilor. Investitiile sunt la cel mai slab nivel din ultimii 12 ani

Avertisment dur din partea americanilor, investitiile sunt la cel mai slab nivel din ultimii 12 ani. Potrivit acestora, pentru ca Romania sa depaseasca recordul negativ, una dintre masuri ar fi.

AmCham Romania: Investitiile publice au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani

AmCham Romania: Potrivit Comisiei Europene, Romania va inregistra, in 2018, cel mai ridicat nivel al deficitului public structural din UE .

Clasamentul WTA: Simona Halep, tot pe 2 (va fi lider de saptamana viitoare); Mihaela Buzarnescu, cel mai bun loc din cariera (39)

Clasamentul WTA dat publicitatii luni o gaseste pe Simona Halep tot pe locul 2, jucatoarea noastra urmand sa revina pe prima pozitie incepand de saptamana viitoare va face rocada cu Caroline Wozniacki). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera: locul 39, iar Romania se poate lauda cu sase sportive in TOP 100.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )