Libnet.ro
UNICEF

17:01

Sanctiuni mai dure pentru cei care dau muzica tare si isi deranjeaza vecinii

B1 B1,
Sanctiuni mai dure pentru cei care dau muzica tare si isi deranjeaza vecinii

Politistii vor sa schimbe legea privind sanctiunile aplicate amatorilor de petreceri la ore tarzii, care isi deranjeaza vecinii. Vazand ca dupa ce aplica o simpla amenda problema nu se. continuă pe B1

Editie speciala 360 de grade: Dezechilibre pentru cei care sunt sursa de suferinta pentru ceilalti(VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade despre ce blocajele prin care trec cei care au pierdut tot ce au acumulat. Pot aparea situatii.

Vesti bune pentru cei care calatoresc cu avionul. Wizz Air da startul rezervarilor de bilete de avion fara numele pasagerilor

Wizz Air, cea mai importanta companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, a introdus un nou serviciu numit Flexible Travel Partner. Acesta le va permite clientilor sa efectueze o noua.

Finantele: Avantaje pentru cei care opteaza pentru plata defalcata de TVA de la 1 octombrie 2017

Ministerul Finantelor Publice sustine ca cei care vor opta pentru plata defalcata a TVA de la 1 octombrie, cand intra in vigoare in mod optional aceasta masura, vor avea anumite avantaje.

Pedepse mai aspre pentru soferii care ignora semnalul politistului

Guvernul si-a dat acordul pentru inasprirea pedepselor pentru soferii care nu opresc la dispozitia politistului, potrivit Digi24. ro. Parlamentul vrea ca soferii care ignora semnalul agentului de circulatie sa primeasca si amenda, si sa ramana si fara permis.

Festivalul Enescu 2017 lanseaza aplicatia pentru smartphone, care pune la dispozitia publicului informatii in timp real

Festivalul International George Enescu lanseaza aplicatia pentru smartphone, Android si IOS, pentru editia 2017, care permite publicului sa-si organizeze concertele la care participa intr-o agenda.

Cursuri de limba romana la scoala 145 din Capitala pentru strainii care au obtinut o forma de protectie in Romania

Cursurile de invatare a limbii romane pentru cetatenii straini care au obtinut o forma de protectie pe teritoriul tarii noastre se vor desfasura la Scoala Gimnaziala nr. 145 din sectorul 2 al Capitalei, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, citat de Agerpres.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )