Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce sanctiuni risca cei care vor agresa lucratorii medicali. Parlamentul a votat completarea Codului Contraventional

Adevărul Adevărul,
Ce sanctiuni risca cei care vor agresa lucratorii medicali. Parlamentul a votat completarea Codului Contraventional

Persoanele care vor comite acte de violenta asupra lucratorilor medicali vor fi sanctionate. Acestea risca amenda pana la 7. 500 de lei sau arest contraventional pana la 15 zile. Un proiect de lege privind completarea Codului Contraventional a fost votat in lectura finala in sedinta de vineri, 23 martie, a Parlamentului, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru romanii care vor sa doneze un chior pentru Kovesi

Vesti bune pentur romanii care vor sa doneze un chior pentru Kovesi, parte a demersului Antena 3 ca urmare a procesului prin care sefa DNA vrea sa execute jurnalistii postului nostru si, de fapt, dreptul la.

Acer Aspire S24, pentru cei care vor sa impresioneze [TECH REVIEW]

Acer Aspire S24-880 e primul calculator AIO all in one) pe care l-am testat. Are un monitor IPS de 23. 8 inci, cu rezolutie FullHd, e mai subtire decat un smartphone performant, doar 5. 97 mm, si are un suport de sustinere la fel de compact.

Oana Pellea, mesaj dur pentru cei care il plang pe Andrei Gheorghe: Cati i-ati oferit un job care sa fie la inaltimea inteligentei si culturii lui?

Oana Pellea este revoltata de faptul ca multi dintre oamenii care, in timpul vietii lui Andrei Gheorghe nu au stiut sa-l aprecieze, acum ii plang moartea. Actrita a transmis un mesaj dur pentru cei.

Ce povestesc cei care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe: I-am admirat, odata, la incheietura mainii, un ceas dreptunghiular, ingust. L-a scos in graba si mi l-a intins...Ti-l dau tie!

De ieri seara, din momentul in care s-a dus vestea ca Andrei Gheorghe a murit, Facebook a fost inundat de postari legate de cel care a fost unul dintre cei mai admirati realizatori de radio si televiziune. Pe pagina sa personala curg mesaje din partea celor care l-au cunoscut in viata reala sau virtuala, a celor care l-au considerat prieten sau a celor care l-au considerat, pur si simplu, un model. Multi dintre ei, mai ales fosti colegi, povestesc momente inedite petrecute cu el, iar altii, simpli fani, isi amintesc ca Midnight Killer a fost emisiunea care le-a influentat adolescenta. Vezi in text o selectie de comentarii din partea celor care, intr-un fel sau altul, l-au simtit pe Andrei Gheorghe in viata lor.

Cuplurile care vor avea ghinion in dragoste in 2018. Vezi daca te afli printre ele

Berbec si Rac Desi sunteti doua firi diferite, ati reusit sa ajungeti la un numitor comun prin intermediul dragostei. Diferentele au fost cele care v-au atras, iar acum acestea sunt cele care va separa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )