Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce sanse sunt sa revina serviciul militar obligatoriu in Romania

Playtech Playtech,
Ce sanse sunt sa revina serviciul militar obligatoriu in Romania

Problema reintroducerii serviciului militar obligatoriu a revenit in atentia publica, iar ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a tinut sa clarifice daca se va lua sau nu vreo masura. Dupa ce serviciul militar a redevenit obligatoriu in anumite tari democratice, inclusiv din Europa, in spatiul public si in mass-media tot circula zvonuri potrivit carora ar putea []. continuă pe Playtech

in MApN se discuta despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu. Totusi, pana in prezent nu se are in vedere vreo initiativa la Guvern

La nivelul Ministrului Apararii Nationale s-a discutat de mai multe ori despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu, insa nu s-a discutat si la nivelul Guvernului. Ministrul Apararii Mihai Fifor a atras atentia ca stagiul militar obligatoriu in Romania este doar suspendat, nu anulat.

Ministrul Apararii, Mihai Fifor: in Romania, stagiul militar obligatoriu este suspendat, nu anulat

La nivelul Ministrului Apararii Nationale s-a discutat de mai multe ori despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu, insa nu s-a discutat si la nivelul Guvernului. Ministrul Apararii Mihai Fifor a atras.

REVINE stagiul militar OBLIGATORIU? Ministrul Apararii a facut MARELE ANUNT

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa ca in cadrul ministerului s-a discutat de mai multe ori despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu, in conditiile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,283 seconds )