Libnet.ro
UNICEF

09:15

Santierul Naval Constanta renunta la judecata cu Guvernul in afacerea corvetelor multirol pentru Fortele Navale

Adevărul Adevărul,
Santierul Naval Constanta renunta la judecata cu Guvernul in afacerea corvetelor multirol pentru Fortele Navale

Santierul Naval Constanta SNC) a depus astazi, la Curtea de Apel Constanta, o cerere de renuntare la judecata in dosarul de contencios administrativ si fiscal pe care l-a deschis pentru a contesta HG nr. 48 / 2018, actul normativ care fundamenteaza derularea procedurii de achizitie aferenta Programului de inzestrare esential Corveta multifunctionala. continuă pe Adevărul

Santierul Naval Constanta renunta la procesul intentat Guvernului cu privire la procedura de achizitie a corvetelor pentru Fortele Navale

Santierul Naval Constanta vrea sa renunte la procesul intentat Guvernului prin care cerea anularea Hotararii de Guvern care prevedea modul de derulare a procedurii de achizitie aferenta Programului de.

Achizitia corvetelor: Santierul Naval Constanta, parte din asocierea cu francezii de la Naval Group, renunta la procesul cu MApN / Va urma o decizie privind cstigatorul competitiei?

Santierul Naval Constanta, parte a asocierii cu firma franceza Naval Group, renunta la procesul intentat Guvernului Romaniei prin care solicita anularea Hotararii de Guvern care stabilea procedura de achizitie a corvetelor pentru Fortele Navale, au confirmat pentru HotNews. ro reprezentantii companiei. Procedura de achizitie a corvetelor este in prezent suspendata, dar ministrul Apararii Gabriel Les declara in urma cu o saptamana ca ministerul ar putea lua o decizie sau chiar anunta un castigator odata ce chestiunea procesului va fi transata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )