Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sapte morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Sapte morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta FOTO VIDEO

7 turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului, in Budapesta era furtuna. continuă pe Adevărul

VIDEO Sapte morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta

Sapte turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului, in Budapesta era furtuna.

7 morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta

7 turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului in Budapesta era furtuna.

VIDEO Cel putin 7 morti si 20 de disparuti dupa ce o nava cu turisti sud-coreeni s-a scufundat in Dunare, la Budapesta - UPDATE

Cel putin sapte persoane au decedat si in jur de 20 au fost date disparute dupa ce o nava de agrement cu zeci de turisti sud-coreeni la bord s-a scufundat miercuri noapte in Dunare, la Budapesta, eforturile de salvare fiind in curs de desfasurare, informeaza Reuters, citand politia locala. Presedintele sud-coreean Moon Jae-in a cerut Guvernului sa foloseasca toate resursele posibile pentru a salva victimele.

VIDEO Cel putin 7 morti si 20 de disparuti dupa ce o nava s-a scufundat in Dunare, la Budapesta - UPDATE

Cel putin sapte persoane au decedat si in jur de 20 au fost date disparute dupa ce o nava de agrement cu zeci de turisti la bord s-a scufundat miercuri noapte in Dunare, la Budapesta, eforturile de salvare fiind in curs de desfasurare, informeaza Reuters citand politia locala.

Tragedie la Budapesta. Sapte turisti morti si 19 disparuti VIDEO

Sapte turisti sud-coreeni si-au pierdut viata si 19 sunt dati disparuti dupa ce vaporul la bordul caruia se aflau s-a scufundat in Dunare, la Budapesta, a informat joi Ministerul sud-coreean de Externe,.

IN URMA SCUFUNDARII UNUI VAPOR CU TURISTI SUD-COREENI IN DUNARE: Sapte morti si 19 disparuti la Budapesta

Sapte persoane au murit, iar alte 19 au fost date disparute in urma unui naufragiu al unui vapor cu turisti sud-coreeni la bord, pe Dunare, la Budapesta, iar presa ungara si Seulul evoca ipoteza unei coliziuni.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )