Libnet.ro
UNICEF

10:15

S-ar putea intoarce Romania la starea de urgenta? Raspunsul ministrului Sanatatii

Hotnews Hotnews,
 S-ar putea intoarce Romania la starea de urgenta? Raspunsul ministrului Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca intoarcerea la starea de urgenta s-ar impune daca am avea 10. 000 de cazuri in trei-patru zile si ca nu putem vorbi despre o astfel de masura dupa doua zile in care a fost depasit pragul de 500 de imbolnaviri. in schimb, ar putea fi instituite masuri precum carantinarea unor orase sau cartiere in judetele cu un numar foarte mare de cazuri - Arges, Prahova, Galati, Brasov. continuă pe Hotnews

Read Arafat explica in ce conditii ne-am putea intoarce la starea de urgenta

In ultimele 24 de ore au fost raportate 555 de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare numar inregistrat in Romania de la inceputul pandemiei de coronavirus. intrebat la cate cazuri s-ar pune problema intoarcerii la starea de urgenta, Raed Arafat a raspuns ca sunt mai multe aspecte care sunt luate in considerare.

Romania revine la starea de urgenta? Raspunsul transant al presedintelui Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, in timpul vizitei la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, daca Romania risca sa se intoarca la starea de urgenta, in contextul in care s-a inregistrat un numar record de infectari cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Mai exact, de la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 555 de noi cazuri de imbolnavire.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )