Libnet.ro
UNICEF

16 Apr.

Saracia bate la usa: sumele uriase pe care le vor rata FCSB si CFR Cluj, daca vor iesi, diseara, din Europa

Adevărul Adevărul,
Saracia bate la usa: sumele uriase pe care le vor rata FCSB si CFR Cluj, daca vor iesi, diseara, din Europa

Ambele formatii au pierdut la doua goluri diferena dupa partidele din prima mansa. CFR Cluj Dudelange va incepe de la ora 20. 00 Digi Sport, Telekom Sport, Look TV), in timp ce FCSB Rapid Viena e programat pentru ora 21. 30 Pro TV). continuă pe Adevărul

Saracia bate la usa: Avem sumele uriase pe care le vor rata FCSB si CFR Cluj, daca vor iesi, diseara, din Europa

Ambele formatii au pierdut la doua goluri diferena dupa partidele din prima mansa. CFR Cluj Dudelange va incepe de la ora 20. 00 Digi Sport, Telekom Sport, Look TV), in timp ce FCSB Rapid Viena e programat pentru ora 21. 30 Pro TV).

Anunt important facut de autoritati! Persoanele care vor primi vouchere de 3.000 de euro in urmatoarea perioada

Peste 500 de cupluri vor primi vouchere pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro, in cadrul Programului FIV - O sansa pentru cuplurile infertile, iar alte aproape 100 de dosare inscrise in program.

Admitere n nvatamntul profesional 2018 Absolventii de clasa a VIII-a care vor sa nvete o meserie, asteptati pe 20.000 de locuri libere n scolile profesionale

Elevii care au terminat clasa a VIII-a si vor sa invete o meserie trebuie sa se inscrie zilele acestea in invatamantul profesional. Vineri, 31 august,si luni, 3 septembrie, pana la ora 15:00,elevii interesati se inscriuin scolile profesionale duale. Miercuri, are loc inscrierea la unitatile de invatamant profesional care nu organizeaza examen de admitere. Aproape jumatate din locurile in invatamantul profesional clasic au ramas neocupate, adica 20. 000 de locuri pe care le pot ocupa acum copii, si aproape 3. 000 de locuri libere in scolile duale, unde elevii inscrisi primesc bursa lunara de 400 de lei. Descarca din articol lista cu liceele si scolile profesionale care au locuri libere.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )