Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sarbatoare mare in calendarul ortodox. Sute de mii de romani poarta numele acestui sfant

Playtech Playtech,
Sarbatoare mare in calendarul ortodox. Sute de mii de romani poarta numele acestui sfant

Sarbatorile religioase din Calendarul crestin ortodox 2019 sunt foarte importante pentru toti credinciosi. Maine , la o zi dupa praznuirea Sfintei Cuvioase Parascheva crestinii sarbatoresc alt sfant. in fiecare an, pe data de 15 octombrie, cei care poarta acest nume sunt felicitati. Care este sfantul pe care il sarbatoresc crestinii ortodocsi astazi Biserica Ortodoxa il . continuă pe Playtech

Mare sarbatoare maine in calendarul ortodox. Este sarbatorita Sfanta Parascheva

Cuvioasa ParaschevaingreacaAlpha;gamma;943;alpha; Pi;alpha;rho;alpha;sigma;kappa;epsilon;upsilon;942;, Sfanta Vineri), cunoscuta si sub numele deParaschiva, este o sfanta venerata inBiserica Ortodoxa Romanasi in alte biserici de rit oriental, sfanta patroana ocrotitoare) aMoldovei. S-a nascut la inceputulsecolului al XI-lea, in satulEpivat,Tracia, nu departe deConstantinopol, din parinti bogati si binecredinciosi. Ziua ei de pomenire este14 octombrie. in calendarul ortodox, maine este sarbatorita Sfanta .

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, in plina desfasurare: Zeci de mii de oameni s-au inchinat la sfintele moaste ale Cuvioasei Parascheva (VIDEO)

Sarbatoare mare, astazi, pentru credinciosii ortodocsi. Este Sfanta Cuvioasa Parascheva! La Iasi, are loc, in acest moment, cel mai mare pelerinaj ortodox din tara, la care participa aproape 80 de mii de.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )