Libnet.ro
UNICEF

15:45

Un sat din judetul Olt a fost pus in carantina pentru 14 zile

Hotnews Hotnews,
 Un sat din judetul Olt a fost pus in carantina pentru 14 zile

Satul Greci, din comuna Schitu, judetul Olt, a fost plasat sub carantina duminica, pentru 14 zile, cu posibilitatea prelungirii masurii in functie de evolutia Covid-19. in sat este obligatorie purtarea mastii, iar adunarile publice si private au fost interzise. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Satul Greci din judetul Olt, plasat in carantina pentru 14 zile (VIDEO)

Satul Greci din comuna Schitu a fost plasat in carantina zonala pentru o perioada de 14 zile, incepand de duminica, ora 19:00, cu posibilitate de prelungire in functie de evolutia raspandirii noului.

Un sat din judetul Olt intra in carantina duminica, de la 0ra 19.00, din cauza inmultirii cazurilor de COVID-19

Potrivit unui comunicat transmis dePrefectura Olt, masura a fost luata dupa ce in satulGreci din comuna Schitu a fost depasit pragul de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori. Carantina este valabila 14 zile, cu posibilitatea prelungirii.

Un centru social din Husi a fost pus sub carantina dupa ce a fost descoperit un focar de COVID-19. Aproape jumatate din cei 65 de angajati au fost confirmati

Comitetul Judeteanpentru Situatii de Urgenta Vaslui a decis sambata sa puna sub carantina Centrul de Abilitare si Reabilitare pentru Persoana Adulta cu Dizabilitati din muncipiul Husi dupa ce la institutie, din cei 65 de angajati, 28 au fost confirmati a fi infectati cu COVID-19.

O noua localitate din Romania intra in carantina pentru 14 de zile

Satul Greci, din comun Schitu, judetul Olt, intra in carantina de duminica pentru o perioada de 14 zile, existand posibilitatea prelungirii masurii in functie de cum evolueaza pandemia.

FOTO Patru case in flacari la Strejesti, in judetul Olt. Focul se extinde din cauza vantului puternic

Un incendiu de proportii a izbucnit in localitatea olteana Strejesti, din judetul Olt, la fata locului deplasandu-se mai multe autospeciale de stingere.

Traian Basescu, lectie pentru Iohannis dupa situatia jenanta in care a fost pus: in locul lui, scriam si decretul de revocare

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca, daca ar fi fost pus in situatia presedintelui Klaus Iohannis, de a-si prezenta scuze public, pentru ca a dezinformat intr-o conferinta de presa, l-ar fi demis pe ministrul care l-a dezinformat pe el, adica pe seful de la Sanatate, Nelu Tataru.

Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru uciderea interlopului Emi Pian (VIDEO)

UPDATE, 7 august, ora 23. 00: Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlopului Emi Pian. Decizia Tribunalului Bucuresti nu e definitiva, dar tanarul.

Incendiu de vegetatie uscata in cartierul Magureni. Focul a fost pus intentionat

Pompierii militari din Calarasi au actionat joi, 6 august, cu trei autospeciale timp de aproximativ 80 de minute pentru lichidarea un incendiu de vegetatie uscata, izbucnit in cartierul Magureni.

CORONAVIRUS |Masca de protectie, obligatorie si in spatiile publice deschise din judetul Mures

Incepand de sambata, locuitorii judetului Mures trebuie sa poarte masti de protectie si in spatiile publice deschise, aglomerate. Decizia a fost luata vineri de Comitetul Judetean pentru Situatii de.

CONSUMUL ANUAL DE ENERGIE VA SCADEA CU CIRCA 8% Enel X Romania a instalat panouri fotovoltaice pe o fabrica de ulei vegetal din judetul Tulcea

Enel X Romania, parte a Enel X, a instalat un sistem de panouri fotovoltaice pe fabrica de ulei vegetal a companiei LTA Mondial din localitatea Baia, judetul Tulcea, care va ajuta unitatea sa isi scada consumul anual de energie din retea cu aproape 8% si sa previna emisii de gaze cu efect de sera de circa 86 de tone pe an.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )