Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scade varsta tinerilor cu COVID. Nelu Tataru: Putem vedea decese la 30-35 de ani

Antena3 Antena3,
Scade varsta tinerilor cu COVID. Nelu Tataru: Putem vedea decese la 30-35 de ani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ii avertizeaza pe tineri sa nu ignore pericolul COVID-19, pentru ca si la noi in tara a scazut varsta celor care se infecteaza, nu au nici alte boli asociate si au fost decse la tineri de nici 35 de ani. continuă pe Antena3

NELU TATARU: Ramanem pe acelasi trend de crestere usoara

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca in privinta numarului de cazuri de Covid-19, Romania ramane pe acelasi trend de crestere usoara.

Cine este si cum arata sotia lui Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Mi-a fost alaturi tot timpul (GALERIE FOTO)

Rodica Tataru este sotia ministrului Sanatatii. Nelu Tataru 48 de ani) este unul dintre cei mai activi oficiali ai Guvernului Romaniei, in perioada pandemiei de COVID-19. Multe detalii despre viata sa.

LUDOVIC ORBAN, CATRE NELU TATARU: Am luat decizia sa va fac o vizita luni. Sa convocati Colegiul ministerului si sa faceti o videoconferinta cu directorii DSP

Premierul Ludovic Orban i-a spus, la inceputul sedintei de joi a Guvernului, ministrului Sanatatii Nelu Tataru ca ii va face o vizita lunea viitoare. El i-a cerut acestuia sa convoace colegiul ministerului si sa organizeze si o videoconferinta cu directorii din Directiile de Sanatate Publica.

Nelu Tataru, explicatia numarului tot mai mare de imbolnaviri cu coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat, in cadrul unui interviu acordat in exclusivitate pentru Antena 3, de ce s-a ajuns la un numar atat de mare de cazuri pozitive de coronavirus inregistrat zilnic si unde crede ca s-a gresit in gestionarea acestei situatii.

Nelu Tataru, anunt-soc pentru romani! Daca se va ajunge la 10.000 de cazuri intr-un interval de 3-4 zile se impune starea de urgenta

Romania ar putea reveni la starea de urgenta daca numarul de cazuri noi de coronavirus va ajunge la 10. 000 intr-un interval de 3-4 zile, la nivelul intregii tari, a transmis ministrul Sanatatii. Nelu Tataru a mai spus ca tara noastra inca nu a depasit primul val al pandemiei.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru:Daca avem zece mii de cazuri in trei-patru zile, la nivelul intregii tari, se impune starea de urgenta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, face noi precizari cu privire la o posibila reinstituire a starii de urgenta pe teritoriul Roomaniei in contextul inmultirii numarului de cazuri de coronavirus.

Cum arata sotia lui Nelu Tataru! Am fost colegi de liceu, mi-a fost alaturi tot timpul

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut dezvaluiri despre familia sa. Ministrul este casatorit de multi ani cu o fosta colega de liceu. Ne-am casatorit la 12 ani de cand ne-am cunoscut, a spus ministrul.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre efectele dezastruase ale deciziei CCR: 30.000 de pacienti sau suspecti au plecat din izolare Un pacient infectat poate contamina pana la 234 de persoane

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri ca dupa decizia Curtii Constitutionale 30. 000 de persoane suspecte de infectie cu noul coronavirus au iesit din izolare si circa 1. 300, din.

Nelu Tataru: Au plecat 30.000 de persoane din izolare si 1.200-1.300 din carantina. Un pacient infectat poate contamina pana la 234 de persoane

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri ca dupa decizia Curtii Constitutionale 30. 000 de persoane suspecte de infectie cu noul coronavirus au iesit din izolare, circa 1. 300, din centrele de carantina si 624 de persoane s-au externat din spital.

Gabriela Firea il ataca pe Nelu Tataru: Bonus de ticalosie! Bolnavii sunt tinuti la poarta spitalului

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a lansat un atac dur asupra lui Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, pe care l-a acuzat ca a refuzat sa dea avizul pentru redeschiderea unui spital, iar bolnavii au fost tinuti la poarta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )