Libnet.ro
UNICEF

18:00

Scandal in autobuz: Sofer din Iasi, certat ca nu poarta masca de un calator

Antena3 Antena3,
Scandal in autobuz: Sofer din Iasi, certat ca nu poarta masca de un calator

Inca un scandal in care este implicat un sofer de autobuz. De data aceasta s-a intamplat la Iasi. Un conducator auto a fost certat de calator pentru ca nu poarta masca. continuă pe Antena3

inca un scandal in autobuz pentru ca soferul nu purta masca: Haide bre, las-o moarta! VIDEO

Un sofer de autobuz a fost certat de un pasager pentru ca nu poarta masca de protectie, inc disputa intervenind si un alt calator, care a luat apararea conducatorului auto, scrie Digi24.

Managerul Spitalului de Infectioase din Iasi: Sunt voci chiar din lumea medicala care duc in derizoriu virusul. Mai intai sa ne intrebe pe noi si apoi sa iasa public

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, Carmen Dorobat, atrage atentia asupra cresterii zilnice a numarului pacientilor cu COVID-19 internati la terapie intensiva si asupra mesajelor venite inclusiv din lumea medicala, prin care este dusa in derizoriu existenta virusului, incurajand astfel incalcarea regulilor.

Si-a distrus viitorul din cauza un gest stupid! Tanara din Iasi a fost condamnata la patru ani de inchisoare

Un gest de-a dreptul stupid o va costa pe o tanara din Iasi viitorul. Ioana Stefan a fost condamnata la patru ani si doua luni de inchisoare, dupa ce si-a dezamagit cea mai buna prietena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )