Libnet.ro
UNICEF

13:45

Scandal cu impuscaturi in fata unui club din Mamaia

Antena3 Antena3,
Scandal cu impuscaturi in fata unui club din Mamaia

Politistii ancheteaza un conflict violent petrecut vineri dimineata intr-un club din nordul statiunii Mamaia intre bodyguarzi si un grup de clienti, in urma caruia o persoana ranita a fost gasita in. continuă pe Antena3

Focuri de arma in parcarea unui club din Mamaia

Un barbat a tras focuri de arma in aer, vineri, intr-o altercatie produsa in fata unui club din Mamaia, iar un altul a fost ranit, dupa ce a fost lovit de masina cu care cei implicati voiau sa fuga. Potrivit localnicilor, scandalul a pornit intre patru persoane si agentii de paza ai clubului, relateaza Mediafax.

Mandate de arestare in lipsa cerute la doua saptamani dupa un incident grav dintr-un club din Mamaia Agresorii, Eminescu si Tancu, ar fi fugit in strainatate

Procurorii constanteni au cerut, miercuri, arestarea preventiva, in lipsa, a doi barbati din Constanta, banuiti ca au lovit si injunghiat un om de afaceri intr-un club din Mamaia. Cererea vine la doua saptamani de la incident, transmite Mediafax.

Scandal cu focuri de arma, la un club din Mamaia. Clientii, conflict la scena deschisa cu bodzguaryii clubului (VIDEO)

Scandal cu focuri de arma in fata unui club de fite din Mamaia. Conflictul a izbucnit intre mai multi clienti si bodyguarzii clubului, relateaza B1TV.

FOTO VIDEO Imaginile dezastrului. Ce a ramas in urma incendiului de la fostul Club Bamboo din Mamaia

Ore in sir s-au luptat pompierii ISU Dobrogea cu flacarile care au mistuit fostul Club Bamboo, actual Silence, din Mamaia Nord. La fata locului au ajuns si criminalistii.

VIDEO Un incendiu puternic a distrus in totalitate fostul club Bamboo din Mamaia. UPDATE

Un incendiu violent a distrus in totalitate, in noaptea de luni spre marti, cladirea fostului club Bamboo din Mamaia, fara a se inregistra victime, porivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea, Anamaria Stoica. Incendiul violent a fost lichidat in jurul orei 6,30, in sprijinul pompierilor militari venind si doua autospeciale de stingere private. La fata locului au mai ramas de garda patru masini. O ancheta a specialistilor urmeaza sa identifice cauzele care au generat incendiul.

VIDEO Ce a mai ramas din fostul Club Bamboo din Mamaia dupa incendiul devastator de noaptea trecuta

Un incendiu violent a distrus in totalitate, in noaptea de luni spre marti, cladirea fostului club Bamboo din Mamaia, fara a se inregistra victime omenesti, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea, Anamaria Stoica, citata de Agerpres.

Luis Fonsi ar fi incasat o suma fabuloasa pentru doar cinci melodii cantate intr-un club din Mamaia

Luis Fonsi, autorul hit-ului Despacito, a cantat intr-un club de fite din Mamaia si ar fi incasat o suma enorma pentru doar cinci piese cantate.

Incendiu devastator la fostul club Bamboo din Mamaia. Localul s-a facut scrum - VIDEO

Un incendiu violent a distrus in totalitate, in noaptea de luni spre marti, cladirea fostului club Bamboo din Mamaia, fara a se inregistra victime omenesti, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pe.

Noi dezvaluiri despre incendiul de la clubul Silence Bamboo din Mamaia! Istorie cu ghinion pentru patronul Joshua Castellano! E al treilea local al italianului care a luat foc

Un incendiu violent a distrus in totalitate, in noaptea de 12 spre 13 august 2019, cladirea fostului club Bamboo din Mamaia, actual Silence. Incidentulreaprinde discutia despre securitatea localurilor si a.

Incendiul de la clubul din Mamaia a fost provocat de un aragaz

Incendiul de la clubul din Mamaia a fost provocat de un aragaz lasat nesupravegheat, au precizat rep.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )