Libnet.ro
UNICEF

06:30

Scandal intre PSD si ALDE pe tema Legii off-shore privind exploatarea gazelor din Marea Neagra: Va fi modificata prin Ordonanta de urgenta (surse)

B1 B1,
Scandal intre PSD si ALDE pe tema Legii off-shore privind exploatarea gazelor din Marea Neagra: Va fi modificata prin Ordonanta de urgenta (surse)

Neconcordante in coalitia PSD-ALDE. Potrivit unor surse din Ministerul de Finante, Legea off-shore privind exploatarea gazelor din Marea Neagra va fi modificata prin Ordonanta de urgenta imediat dupa ce va fi. continuă pe B1

ALDE vrea modificarea legii offshore

Purtatorul de cuvant al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, afirma ca ceea ce si-a dorit ALDE sa apara in legea offshore nu se regaseste si se impune o interventie de urgenta pe actul normativ, el spunand ca in Coalitia PSD-ALDE nu a existat dialog pe acest act normativ, scrie News. ro.

ALDE vrea OUG pentru modificarea legii offshore. Vosganian: Propunerea facuta si adoptata in Comisie ne-a pus intr-o situatie delicata

ALDE doreste o interventie de urgenta pentru modificarea legii offshore, aprobata recent de Parlament, pentru ca nu a existat dialog pe acest act normativ, a afirmat luni purtatorul de cuvant al ALDE, deputatul Varujan Vosganian.

Finantele vor da Ordonanta pentru modificarea legii offshore, in toamna

Ministerul Finantelor Publice va da cu siguranta o ordonanta de urgenta pentru modificarea legii offshore, dar in toamna, dupa ce presedintele o va promulga si ea va fi publicata in Monitorul oficial, spun surse citate de Hotnews. ro.

Darius Valcov: Economia Romaniei a crescut cu 24%. Nu va fi niciun pensionar care sa nu aiba pensia dubla pana cand PSD-ALDE isi va incheia mandatul

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, a sustinut luni seara la Antena 3 ca nu va exista niciun pensionar care sa nu aiba pensia dubla pana la momentul la care coalitia PSD-ALDE isi va incheia aplicarea programului de guvernare.

Tomac cere demisia ministrului Culturii: Majoritatea toxica PSD-ALDE a ingropat definitiv si irevocabil Centenarul

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, solicita demisia ministrului Culturii, George Ivascu, pe motiv ca majoritatea toxica PSD-ALDE a ingropat definitiv si irevocabil Centenarul. Acesta se arata deranjat de faptul ca evenimentele legate de Centenar sunt lipsite de transparenta, iar criteriile de selectia a acestora nu au fost niciodata facute publice.

Presedintele PMP: Ministrul Culturii trebuie sa-si dea demisia; majoritatea PSD-ALDE a ngropat Centenarul

Ministrul Culturii trebuie sa-si dea demisia, pentru ca ii umileste pe romani iar majoritatea PSD-ALDE a ingropat Centenarul, scrie presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, peFacebook.

Alex Milcev, EY Romnia: Impactul Legii offshore asupra investitiilor din Marea Neagra

Titularii de acorduri petroliere din perimetrele offshore au primit, pe data de 9 iulie 2018, vesti importante din partea Parlamentului, care a inaintat spre promulgare, cu rapiditate, dar si cu niste noi modificari, proiectul de Lege privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore denumita in mod generic Legea offshore).

SCANDAL MONSTRU in coalitia PSD-ALDE dupa demiterea lui KOVESI: Tariceanu SOMAT de URGENTA sa ia masuri...

Deputatul PSD Liviu Plesoianu il someaza public pe seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sa ia masuri impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu, pe care il acuza ca se poarta ca purtatorul de.

Curtea Constitutionala admite sesizarea PNL si USR pe tema legii manualului scolar

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis miercuri sesizarea PNL si USR privind neconstitutionalitatea Legii manualului scolar, au declarat pentru AGERPRES surse din CCR. Semnatarii sesizarii au sustinut ca.

Important lider ALDE anunta decizia CRUCIALA privind OUG pe AMNISTIE si GRATIERE: NU va exista...

Liderul deputatilor ALDE, Varujan Vosganian, sustine ca nu va fi adotata martiOrdonantede Urgenta privind aministia si gratierea. Suntem la curent, suntem informati cu ultimele zvonuri din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )