Libnet.ro
UNICEF

10:00

Scandal la Primaria Bucuresti. Gabriela Firea ii da in judecata pe consilierii generali PNL si USR

Antena3 Antena3,
Scandal la Primaria Bucuresti. Gabriela Firea ii da in judecata pe consilierii generali PNL si USR

Gabriela Firea a anuntat, printr-un comunicat, ca ii da in judecata pe consilierii generali Octavian Berceanu USR) si Catalin Deaconescu PNL) pentru postarile de pe retelele sociale, in care o acuzau ca pr. continuă pe Antena3

Se ridica sau nu masinile in Bucuresti? Anuntul facut de primarul Gabriela Firea

Consilierii municipali din Primaria Capitalei au votat, miercuri, in sedinta CGMB, un proiect de hotarare care prevede ridicarea, transportul, depozitarea si eliberarea automobilelor parcate neregulamentar pe partea carosabila a drumurilor publice, care fac parte din reteaua principala de strazi a municipiului Bucuresti. in aceeasi zi, primarul general, Gabriela Firea, a venit cu lamuriri. Anuntul facut .

Gabriela Firea, ironizata pentru poza din vacanta. Cele mai bune meme-uri cu Primarul general (FOTO)

Gabriela Firea a ajuns tinta ironiilor in mediul online, dupa ce a publicat pe Facebook o fotografie din vacanta. Primarul general s-a pozat la malul marii, iar mesajul care insoteste imaginea este: Cerul .

Gabriela Firea, ironizata pentru poza din vacanta. Cele mai bune meme-uri cu primarita Capitalei FOTO

Gabriela Firea a ajuns, din nou, subiect de ironii si meme-uri in mediul online, dupa ce edilul a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie din vacanta.

Nicusor Dan o contrazice pe Firea: Primaria Bucuresti se indreapta spre faliment

Deputatul Nicusor Dan, fondatorul USR, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Primaria.

Autovehiculele parcate neregulamentar pe principalele strazi din Bucuresti vor fi ridicate. Firea: Nu ne vom transforma in hingheri de masini (VIDEO)

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat miercuri un proiect de hotarare potrivit caruia Compania Municipala Managementul Transportului Bucuresti va ridica masinile stationate neregulamentar pe.

SONDAJ Primaria Bucuresti vrea sa dea STB spatiul depoului de la Victoriei. E ok?

Unul dintre cele mai valoroase terenuri din Bucuresti, vanat de rechinii imobiliari, ar putea trece sub controlul direct al Societatii de Transport Bucuresti. Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze depoul de la Victoriei si sa transfere tramvaiele la depoul din Titan, iar cei 35. 000 de metri patrati eliberati sa treaca la STB printr-o majorare de capital, conform unui nou proiect. Sondaj HotNews. ro: E ok sa treaca terenul depoului de la Victoriei sub controlul STB?.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )