Libnet.ro
UNICEF

12:00

Scandal la Roland Garros: Organizatorii, dati in judecata de un jucator

Hotnews Hotnews,
 Scandal la Roland Garros: Organizatorii, dati in judecata de un jucator

Tenismanul bosniac Damir Dzumhur va da in judecata organizatorii turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a fost oprit sa ia parte la calificari din cauza faptului ca antrenorul sau Petar Popovic a fost testat pozitiv la COVID-19, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Premii mai mici la Roland Garros in acest an

Organizatorii turneului de Mare Slem de la Roland Garros au anuntat o scadere a fondului de premiere cu 11 procente comparativ cu anul precedent.

Se intampla la Roland Garros: O jucatoare a fost exclusa din calificari

O jucatoare a fost testata pozitiv la Covid-19 si exclusa din calificarile pentru tabloul de simplu feminin al turneului de tenis de Grand Slam de la Roland Garros, la o zi dupa o decizie identica in cazul a cinci jucatori de simplu masculin, au anuntat luni organizatorii competitiei, citati de AFP.

Laura Ioana Parr in turul 2 al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Laura Ioana Parr s-a calificat, marti, in turul secund al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Sapte jucatoare din Romania in calificarile de la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu se numara printre cele sapte temerare care forteaza accederea pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep, despre o posibila retragere de la Roland Garros: Recunosc, sunt ingrijorata

Simona Halep nu are prea mult timp sa sarbatoreasca titlul de la Roma, al treilea consecutiv pentru ea in 2020. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a plecat deja la Paris, pentru turneul de la Roland Garros. Doar ca Simona recunoaste ca este ingrijorata din cauza problemelor pe care pandemia de coronavirus le provoaca in .

Panica la Roland Garros: 5 jucatori au fost eliminati! Ce se va intampla cu Simona Halep

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros este zguduit de noi cazuri de COVID-19. Alti doi jucatori din rundele de calificare pentru Openul Frantei au primit rezultate pozitive la coronavirus. Declaratia a fost facuta de Federatia Franceza de Tenis, duminica. Alte trei persoane au fost in contact strans cu un antrenor care a iesit .

Sansele Simonei Halep de a castiga din nou Roland Garros-ul. Ce spun cotele de la casele de pariuri + Marile absente de la turneul de Grand Slam

Roland Garros, una dintre cele mai urmarile competitii sportive din lume, se desfasoara in perioada 21 septembrie - 11 octombrie. Calificarile au inceput de ieri, iar la proba de feminin, simplu, Simona Halep.

FOTO Imagini spectaculoase de la Roland Garros: Ce schimbari vor gasi Simona Halep si ceilalti sportivi in complexul parizian

Turneul de la Roland Garros se apropie cu pasi mari de prima zi a partidelor de pe tablourile principale, lucru care se va intampla duminica, 27 septembrie. Cu o perioada de desfasurare modificata din cauza pandemiei de coronavirus, Grand Slam-ul parizian ii primeste pe jucatori cu o serie de masuri sanitare dure, dar si cu schimbari importante la nivel de conditii.

Roland Garros: Monica Niculescu, in turul doi al calificarilor

Monica Niculescu s-a calificat, marti, in turul al doilea al calificarilor de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe japoneza Chihiro Muramatsu 208 WTA).

Roland Garros: Jaqueline Cristian, in turul doi al calificarilor

Jaqueline Cristian o obtinut marti calificarea in turul doi al calificarilor de la Roland Garros, dupa ce a trecut de Jana Cepelova Slovacia - 162 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )