Libnet.ro
UNICEF

11:16

Scandal urias la Ministerul Sanatatii. Achizitia a 103 milioane de masti, in vizorul procurorilor DNA

Antena3 Antena3,
Scandal urias la Ministerul Sanatatii. Achizitia a 103 milioane de masti, in vizorul procurorilor DNA

Ministrul Nelu Tataru anunta ca va face plangere la DNA dupa ce a identificat probleme la livrarea mastilor pentru populatia defavorizata. Declaratia a fost facuta, astazi, la o intalnire informala pe care a avut-o cu jurnalistii. continuă pe Antena3

Simona Halep, scandal urias. Ce s-a intamplat cu banii pe care i-a primit acum

Simona Halep a castigat pentru prima data turneul de la Roma, insa nu a fost premiata precum Novak Djokovic. Astfel, aceasta a incasat cu 10 euro mai putin decat castigatorul de la simplu masculin. Simona Halep, scandal urias De aceea, organizatorii turneului de tenis de la Roma au fost aspru criticati pe retelele de socilizare, .

Firea afirma ca Guvernul nu a decontat investitii in sanatate: Cheltuiti si va decontam prin Ministerul Sanatatii, prin DSP. Niciun leu, stiti ce-i aia niciun leu?

Primarul general, Gabriela Firea, afirma ca Guvernul nu a decontat banii cheltuiti pentru investitiile facute in domeniul sanatatii. Cheltuiti si va decontam prin Ministerul Sanatatii, prin DSP. Niciun leu, stiti ce-i aia niciun leu? Peste 55 de milioane lei minus, bani care s-au luat de la santiere si de la alte obiective de infrastructura, spune Firea.

MINISTERUL SANATATII: Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR

Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR efectuate la nivel national in vederea identificarii infectiilor cu virusul SARS-CoV-2, in cadrul Programului national de supraveghere si control al bolilor transmisibile prioritare, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii MS), conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )