Libnet.ro
UNICEF

15:46

SCANDAL LA VARFUL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE Carmen Dan, acuzata de minciuna si promovari ilegale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SCANDAL LA VARFUL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE Carmen Dan, acuzata de minciuna si promovari ilegale

Chestorul Catalin Ionita, seful DGA: Mi s-a pus in vedere sa distrug raportul din 11 ianuarie 2018, acesta fiind dovada clara ca nu premierul mintea, ci ministrul de interne * Mihai Tudose, fost prim-ministru, afirma despre Carmen Dan ca este mincinoasa, agresiva si incompetenta * Deputatul Ovidiu Raetchi solicita audierea lui Catalin Ionita si a lui Carmen Dan in Comisia de aparare din Parlament Afirmatiile ministrului Carmen Dan cu privire la activitatea Directiei Generale Anticoruptie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne sunt nereale, a sustinut, printr-o scrisoare deschisa si in cadrul unei conferinte de presa, chestorul Catalin Ionita, sef al institutiei respective. continuă pe Ziarul Bursa

Seful DGA, acuzatii grave la adresa ministrului de Interne: Carmen Dan a mintit / Eu si familia mea am fost supravegheati

Seful DGA, Catalin Ionita, transmite o scrisoare deschisa in care acuza faptul ca schimbarile pe care vrea sa le faca ministrul Carmen Dan in DGA, il vizeaza de fapt pe el. Acesta descrie si momentul din 2018, cand s-a aflat intre Carmen Dan si Mihai Tudose, spunand ca a refuzat numirea la Politie, conform Mediafax.

Seful Directiei Generale Anticoruptie, acuzatii grave la adresa ministrului de Interne: Carmen Dan a mintit / Eu si familia mea am fost supravegheati

Seful Directiei Generale Anticoruptie, Catalin Ionita, transmite o scrisoare deschisa in care acuza faptul ca schimbarile pe care vrea sa le faca ministrul Carmen Dan in DGA il vizeaza de fapt pe el. Acesta descrie si momentul din 2018, cand s-a aflat intre Carmen Dan si Mihai Tudose, spunand ca a refuzat numirea la Politie, conform Mediafax.

Seful DGA, acuzatii grave la adresa Ministrului de Interne, Carmen Dan: Trebuie sa inceteze minciunile din minister

Seful DGA, Catalin Ionita, transmite o scrisoare deschisa in care acuza faptul ca schimbarile pe care vrea sa le faca ministrul Carmen Dan in DGA, il vizeaza pe el.

UPDATE Seful DGA, acuzatii grave la adresa Ministrului de Interne, Carmen Dan: Trebuie sa inceteze minciunile din minister. Ce spune Mihai Tudose

Seful DGA, Catalin Ionita, transmite o scrisoare deschisa in care acuza faptul ca schimbarile pe care vrea sa le faca ministrul Carmen Dan in DGA, il vizeaza pe el.

Carmen Dan, replica la adresa lui Mihai Tudose: Badaran, oportunist, securist, nu neaparat in ordinea asta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a replicat marti fostului premier Mihai Tudose, despre care a spus ca a tinut mortis sa se penibilizeze. Domnul Ionita seful DGA - n. r. ) e un domn care.

VIDEO. Carmen Dan, reactie la acuzatiile chestorului Ionita: E trist pentru mine ca un ofiter de cariera isi pune uniforma in cap in modul asta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a caracterizat, luni, drept duplicitar comportamentul directorului DGA, Catalin Ionita, care a acuzat-o de minciuna si ca l-ar fi obligat sa plece de la conducerea Politiei Romane, tocmai acum, cand a anuntat restructurarea Directiei Generale Anticoruptie, transmite Mediafax.

CARMEN DAN, DESPRE TUDOSE: Badaran, oportunist, securist

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, astazi, ca nu vrea sa mai comenteze zicerile lui Catalin Ionita, un domn care si-a dorit sa fie personaj.

Razboi total intre Carmen Dan si Mihai Tudose: Nu intra in dialog cu prostul, ca se dezgheata si te inunda!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si fostul premier, Mihai Tudose, s-au lansat in acuzatii dure unul la adresa celuilalt. Carmen Dan si Mihai Tudose s-au lansat intr-un razboi al declaratiilor. Discutiile aprinse au pornit dupa scrisoarea chestorului Catalin Ionita. El critica dur activitatea Ministerului de Interne si arata cu degetul chiar spre ministrul Carmen Dan.

Carmen Dan raspunde atacurilor fostului premier Tudose: Un badaran, un oportunist si un securist

Ministrul de Interne, Carmen Dan, continua razboiul cu seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) si cu fostul premier Mihai Tudose, pe care il numeste badaran, oportunist si securist. Este plina politica romaneasca de domnisori din astia frustrati, a comentat Carmen Dan despre Mihai Tudose.

Mihai Tudose, replica pentru Carmen Dan: O mincinoasa dovedita. Am in minte zicala - nu intra in dialog cu prostul, ca se dezgheata si te inunda!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a numit pe fostul premier Mihai Tudose badaran, oportunist, securist. in replica, fostul premier i-a cerut ministrului sa explice culisele protestului din 10 august. in concluzie: o mincinoasa dovedita, careia i s-a ordonat de la partid sa iasa public sa se spele, a spus Tudose.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )