Libnet.ro
UNICEF

17:00

SCANDALOS! OZANA BARABANCEA nu mai are limite: Vedeta S-A DEZBRACAT si A FACUT-O in sala de fitness! Barbatii au ramas INTERZISI! (GALERIE FOTO VIDEO INCENDIARA)

B1 B1,
SCANDALOS! OZANA BARABANCEA nu mai are limite: Vedeta S-A DEZBRACAT si A FACUT-O in sala de fitness! Barbatii au ramas INTERZISI! (GALERIE FOTO VIDEO INCENDIARA)

Ozana Barabancea arata si se simte din ce in ce mai bine! VEZI AICI GALERIA FOTO Vedeta a slabit spectaculos, iar recent a publicat un clip in care le arata internautilor cum se antreneaza la sala de. continuă pe B1

Ozana Barabancea, in sala de sport, cu abdomenul la vedere. Nimeni nu si-a inchipuit ca vedeta Antenei 1 poate arata asa

Ozana Barabancea a decis, in urma cu ceva timp, sa isi schimbe stilul de viata. Acum, vedeta Antenei 1 poate fi regasita nu numai la Opera Nationala, ci si la sala de sport. Mandra de noua sa infatisare, artista se expune chiar si cu abdomenul la vedere. Ozana Barabancea, in sala de sport, cu abdomenul .

Guvernul Dancila nu mai are nicio sansa de a incasa la buget sutele de milioane de euro din licitatia 5G in acest an

Guvernul Dancila a pierdut orice sansa de a mai incasa la buget in acest an sutele de milioane de euro din licitatia 5G. Chiar daca s-ar merge cu viteza sunetului si procedura de licitatie ar avea loc in acest an, plata taxelor de licenta se va face abia in 2020, au precizat pentru HotNews. ro surse guvernamentale si din industrie. Executivul nu a apobat inca preturile minime de pornire la licitatie, estimate de arbitrul telecom la 580 milioane de euro, preturi care sa fie puse in caietul de sarcini si licitatia sa poata porni. Vezi in articol deciziile Guvernarii PSD-ALDE care au dus la acest esec.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )