Libnet.ro
UNICEF

13:00

Scandalul Ibiza. Ce se ascunde in spatele discursului ultranationalist austriac

Adevărul Adevărul,
Scandalul Ibiza. Ce se ascunde in spatele discursului ultranationalist austriac

Ce se afla in spatele discursurilor inflamate ale nationalistilor care se autodeclara salvatorii patriei? Ce ascund mesianicii aparatori ai fibrei nationale? Discursurile lor manipulatoare lasa greu sa se intrevada si altceva in afara scopurilor lor nobile. Dar, din cand, in cand fatada crapa si se poate vedea in spatele decorurilor bine construite. Austria este un caz care spune multe, scrie jurnalsitul Ion M Ionita pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Scandalul Ibiza. Ce se ascunde in spatele discursului ultranationalist

Ce se afla in spatele discursurilor inflamate ale nationalistilor care se autodeclara salvatorii patriei? Ce ascund mesianicii aparatori ai fibrei nationale? Discursurile lor manipulatoare lasa greu sa se intrevada si altceva in afara scopurilor lor nobile. Dar, din cand, in cand fatada crapa si se poate vedea in spatele decorurilor bine construite. Austria este un caz care spune multe.

Scandalul Ibiza. Presedintele austriac propune alegeri legislative anticipate in septembrie

Presedintele austriac Alexander Van der Bellen a propus organizarea in septembrie a alegerilor legislative anticipate, convocate dupa scandalul de coruptie ce a dus la demisia vicecancelarului Heinz-Christian Strache, urmata de destramarea coalitiei guvernamentale de la Viena.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )