Libnet.ro
UNICEF

21:02

Scandalul laptelui praf infestat cu Salmonella. Sediile din Romania ale gigantului Lactalis vor fi controlate de inspectori din Ministerul Sanatatii

Adevărul Adevărul,
Scandalul laptelui praf infestat cu Salmonella. Sediile din Romania ale gigantului Lactalis vor fi controlate de inspectori din Ministerul Sanatatii

Inspectorii de la Inspectia Sanitara de Stat din cadrul Ministerului Sanatatii vor merge marti in control la sediile companiei Lactalis. Specialistii vor sa faca verificari privind loturile de lapte praf infestate cu Salmonella care ar fi ajuns si in Romania. in acest caz, inspectorii sanitari s-au autosesizat, autoritatile romane nefiind contactate prin sistemul de alerta rapida care functioneaza la nivel national. continuă pe Adevărul

Scandalul laptelui praf infestat cu Salmonella din Franta se extinde. Romania, printre tarile care importa acest produs

Alerta privind importul de lapte praf din Franta. O institutie de la Paris a decis ca cel mai important producator de lapte din Franta, Lactalis, sa retraga produsele de lapte praf din mai multe tari, printre ca.

Sa invatam litera T de la Tiriac: Cel mai bogat om din Romania a ajuns in Abecedarul copiilor (FOTO)

Ion Tiriac este pentru un nou an la rand cel mai bogat om din Romania conform topului Capital. Numele sau a devenit insa atat de cunoscut incat autorii abecedarelor au decis sa.

Problemele cu care se confrunta antreprenorii din Romania. Adrian Maniutiu: E o temere foarte mare pentru 2018

Predictibilitatea fiscala, consultarea mediului de afaceri si combaterea evaziunii sunt printre cele mai stringente probleme cu care se confrunta antreprenorii din Romania. Rotitele care nu.

Din Romania recunosc pe Dumnezeu si pe Regele Mihai. Puric: Sa-i recunosc pe astia care au vandut tara sistematic? (VIDEO)

Eu nu recunosc institutia prezidentiala. Din Romania recunosc pe bunul Dumnezeu si pe Majestatea Sa, Regele Mihai. Astfel isi marturisea credinta fata de monarhie actorul Dan Puric.

GRECO anunta evaluari urgente ale noii legislatii privind sistemul judiciar din Romania si Polonia

ACTUALIZARE 14:44 Orban, despre solicitarea GRECO: Nu poti sa te faci ca nu vezi ca exista o ingrijorare privitoare la incalcarea independentei Justitiei Solicitarea venita din partea Grupului de state impotriva coruptiei GRECO) este doar ultimul dintr-o serie de mesaje transmise majoritatii guvernamentale de la Bucuresti in legatura cu modificarile aduse legilor justitiei, a declarat, astazi, presedintele PNL Ludovic Orban. ----- GRECO, organismul anticoruptie al Consiliului Europei, anunta ca va efectua evaluari urgente ale noii legislatii privind sistemul judiciar din Romania si Polonia, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

Federatia Romana de Tenis: Simona Halep, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017

Simona Halep 1 WTA) a primit, sambata seara, in cadrul galei anuale organizate de Federatia Romana de Tenis, premiul pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017. Au mai fost premiati, printre altii, Horia Tecau, Marius Copil sau Mihaela Buzarnescu.

Laptele praf al companiei franceze Lactalis, contaminat cu salmonella. Se cere retragerea inclusiv din Romania

Dupa descoperirea bacteriei salmonella in unele formule de lapte praf so produse alimentare pentru copii fabricate de compania franceze Lactalis, autoritatile din Franta au interzis vanzarea si au.

Ford a inceput exporturile de EcoSport din Romania

Ford EcoSport produs in Craiova a inceput sa fie livrat clientilor din pietele europene, in vederea lansarilor locale din fiecare tara, care vor avea loc in ianuarie 2018. Pe poarta fabricii Ford Craiova au iesit deja peste 600 de unitati Ford EcoSport, ele fiind incarcate in trenuri pentru a fi exportate.

Un liceu din Romania nu-si incurajeaza elevii sa vorbeasca in limba romana

Liceul Teoretic Ady Endre, o scoala cu predare in limba maghiara din Oradea, nu isi incurajeaza elevii sa vorbeasca in romana. Potrivit ebihoreanul. ro, site-ul scolii este.

Orasul din Romania in care manifestantii au anuntat ca vor sa protesteze 24 de ore fara intrerupere

Primul protest record dinSibiu, care are loc de mai bine de 24 de ore din fata sediului PSD, a primit autorizatie pana la ora 23. 00, potrivit Jandarmeriei Sibiu. Spre deosebire de Jandarmerie, purtatorul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )