Libnet.ro
UNICEF

05:15

Scandalul listelor de pasageri cerute de ministrul Razvan Cuc: Tarom a notificat Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu privire la un incident de securitate Si unul dintre pasageri a depus o sesizare

B1 B1,
Scandalul listelor de pasageri cerute de ministrul Razvan Cuc: Tarom a notificat Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu privire la un incident de securitate Si unul dintre pasageri a depus o sesizare

EXCLUSIV ONLINE TAROM s-a adresat Autoritatii Nationala de Supraveghere a Prelucrariie Datelor cu Caracter Personal pentru a sesiza bresa de securitate semnalata chiar de fostul director Madalina Mezei. La. continuă pe B1

Tomac: Am sentimentul ca Razvan Cuc nu intelege in ce s-a bagat. intelegeti ca e aproape un act terorist ce a facut? (VIDEO)

Eugen Tomac a declarat, pentru B1 TV, ca daca se dovedeste ca, intr-adevar, ministrul demis Razvan Cuc i-a cerut fostei sefe TAROM sa tina avioane cu parlamentari la sol, in ziua motiunii de cenzura, atunci.

Razvan Cuc a fost chemat la DNA in dosarul TAROM. Ministrul Transporturilor, audiat in scandalul avioanelor retinute la sol

Razvan Cuc a fost chemat la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de anchetatori in scandalul Tarom. Ministrul Transporturilor trebuie sa le dea explicatii procurorilor cu privire la acuzatiile formulate de fosta sefa a companiei de stat, Madalina Mezei, care a dezvaluit ca acesta i-a cerut sa tina la sol mai multe avioane .

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, citat saptamana aceasta la DNA pentru audieri in scandalul Tarom

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost citat pentru audieri la DNA. Ar urma sa ajunga chiar in aceasta saptamana pentru a da lamuriri in scandalul Tarom. in aceeasi ancheta sunt cercetate.

Scandalul Tarom Razvan Cuc iti aminteste ca nu ai aterizat acum in Romania

Avem un nou scandal national in fata caruia ne purtam cu surprindere. Fosta sefa a Tarom l-a acuzat pe Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, ca i-a cerut sa tina avioanele la sol in.

Razvan Cuc ameninta cu plangere penala in scandalul cu fosta sefa a TAROM

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, anunta, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca analizeaza posibilitatea legala de a formula o plangere penala impotriva fostului director general.

Paleologu: Faptul ca un om ca Razvan Cuc a ajuns ministru spune mult despre tirania incompetentei in Romania. La toate nivelurile sunt numiti impostori, nulitati, hotomani (VIDEO)

Scandalul dintre Razvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, si Madalina Mezei, fosta sefa TAROM, e de un mahalagism extrem, este de parere Theodor Paleologu. Faptul ca un om ca Razvan Cuc a ajuns ministru.

Dancila, noua reactie in scandalul Cuc - TAROM: Daca intarzia un minut un avion in ziua motiunii, de vina era tot premierul. Daca vreti sa raspund eu de toate intalnirile ministrilor, mi se pare total deplasat! (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat din nou ca nu crede ca ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, ar fi fost in stare sa ceara fostei sefe TAROM sa tina la sol mai multe avioane, pentru ca mai multi.

Singurul motiv pentru care Dancila nu crede ca Razvan Cuc a cerut ca avioanele sa ramana la sol in ziua motiunii. Maine o sa am primele detalii de la Corpul de Control

Viorica Dancila a discutat cu Razvan Cuc despre scandalul Tarom si nu crede ca ministrul ar fi luat decizia sa ceara retinerea avioanelor la sol in ziua motiunii pentru ca ar fi pus-o pe ea intr-o situatie neplacuta. Premierul a precizat ca va primi luni primele detalii de la Corpul de control, pe care l-a trimis atat la Tarom, cat si la Ministerul Transporturilor.

Ionel Arsene, despre scandalul TAROM: Nu i-am cerut ministrului Razvan Cuc sa incalce legea sau sa comita vreun abuz

Ionel Arsene, liderul PSD Neamt, neaga faptul ca i-ar fi cerut ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa tina la sol avioanele TAROM in care se aflau parlamentari ai Opozitiei in ziua motiunii. Ionel Arsene, seful lui Razvan Cuc pe linie de partid, a fost unul dintre negociatorii PSD la votul pentru motiunea de cenzura, incercand sa mentina la Putere Guvernul Dancila.

Cristian Tudor Popescu il face PRAF pe Razvan Cuc, dupa ce acesta ar fi incercat sa tina la sol avioane TAROM in ziua motiunii de cenzura

Madalina Mezei, fostul director TAROM, a anuntat ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-ar fi cerut sa retina aeronavele TAROM la sol in ziua motiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )