Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalul maionezei. Mai multe functionare din Georgia au aparut in reclama unui produs rusesc, crezand ca e din Ucraina

Adevărul Adevărul,
Scandalul maionezei. Mai multe functionare din Georgia au aparut in reclama unui produs rusesc, crezand ca e din Ucraina

Un scandal legat de o campanie publicitara pentru maioneza, in care apar angajatele serviciilor de presa ale unor institutii de stat, s-a declansat in Georgia. Produsul la care acestea au facut reclama s-a adeverit a fi rusesc si nu din Ucraina, asa cum ar fi crezut protagonistele. continuă pe Adevărul

Atentionare meteo! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o noua atentionare nowcasting Cod galben de ceata valabila pana la ora 9:00 in mai multe localitati din judetele Ialomita, Prahova, Dambovita si.

Alerta meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata si polei, valabile in mai multe judete din tara. Astfel, pana la ora 11:00, in.

INCENDIU DEVASTATOR in Bucuresti! Mai multe CASE din Sectorul 1 au luat FOC (VIDEO)

Incendiu puternic, vineri, in cartierul Bucurestii Noi din Sectorul 1 al Capitalei. Mai multe case au luat foc.

Cazuri de scarlatina in mai multe scoli din Turnu Severin

Mai multi copii de gradinita ori scoala generala din Drobeta Turnu Severin au fost diagnosticati in ultima perioada cu scarlatina.

Avertizare de ceata densa: Trafic ingreunat pe mai multe artere rutiere

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dimineata avertizari cod galben de ceata pentru 13 judete si in Capitala, circulatia rutiera desfasurandu-se cu dificultate pe mai multe artere.

Cod galben de ceata in 13 judete si in Capitala. Circulatia se desfasoara cu dificultate pe mai multe artere

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dimineata avertizari cod galben de ceata pentru 13 judete si in Capitala, circulatia rutiera desfasurandu-se cu dificultate pe mai multe artere.

Premiile Grammy 2019: cine sunt artistii cu cele mai multe nominalizari VIDEO

Rapperii Kendrick Lamar 31 de ani) si Drake 32 de ani) au primit cele mai multe nominalizari pentru cea de-a 61-a gala a premiilor Grammy.

Povestea femeilor care se casatoresc cu Isus / Cele mai multe virgine consacrate traiesc n Franta, Italia, dar si Romnia

In lume exista peste 4. 000 de virgine consacrate, un fenomen mai putin cunoscut in cadrul Bisericii Catolice. Femeile, spre deosebire de calugarite, aleg sa traiasca integrate in societate, dar depun juramant de castitate si se casatoresc cu Isus Cristos, in cadrul unei ceremonii oficiate de preoti. Cele mai multe traiesc in Franta si Italia, dar si in Romania si Polonia.

S-a dus cu familia in Pestera Polovragi, unde a facut mai multe poze. Cand a ajuns acasa si s-a uitat la ele, barbatului din Piatra Neamt nu i-a venit sa creada ce vede. Este de-a dreptul bizar! Cred ca traiesc un cosmar!

Un barbat din Piatra Neamt s-a dus cu familia in Pestera Polovragi din Muntii Capatana, unde a facut mai multe poze cu telefonul mobil. Cand a ajuns acasa sa descarce fotografiile pe calculator, barbatul.

Tara care face cel mai spectaculos aeroport din lume. Cand o sa fie gata

China va detrona Statele Unite la capitolul curselor aeriene, cel putin acesta este planul Chinei pana in 2020. in acest sens, China vrea sa-si trateze calatorii asa cum trebuie. Astfel, va construi cel mai spectaculos aeroport din lume. Este vorba despre Aeroportul International Beijing Daxing, care va fi noul centru de aviatie al capitalei chineze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )