Libnet.ro
UNICEF

09:30

Scandalul medicilor falsi continua: procurorii din Prahova fac cercetari cu privire la un posibil fals stomatolog

Adevărul Adevărul,
Scandalul medicilor falsi continua: procurorii din Prahova fac cercetari cu privire la un posibil fals stomatolog

Isteria falsilor medici a ajuns si in Prahova. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Valenii de Munte fac cercetari cu privire la un posibil fals medic stomatolog care lucreaza la un cabinet privat din oras. continuă pe Adevărul

Scandalul medicilor falsi continua: Un barbat din Republica Moldova, acuzat ca opereaza pacienti in Prahova

Scandalul medicilor falsi continua. Un fals dentist din Prahova a fost demascat de un pacient. S-a recomandat ca fiind medic stomatolog. Toate procedurile au fost 5. 000 de lei, dar nu am primit factura, nici.

Un tanar din Prahova, care a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare

Un tanar din Prahova, care in anul 2017 a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare. Acesta a fost acuzat de tentativa de omor, ultraj si conducere fara permis. Ionut Simion, din comun.

SCANDALUL DOCTORILOR FALSI! Toti medicii din Romania, VERIFICATI! Protocol de colaborare intre Colegiul Medicilor din Romania si Ministerul Sanatatii

Scandalul falsilor medici duce la verificari riguroase in sistemul sanitar. Libertatea anunta ca toti doctorii din Romania vor fi verificati, in acest sens fiind incheiat un protocol de colaborare intre Co.

LA RELANSAREA NEGOCIERILOR COMERCIALE SUA-CHINA Statele Unite si China isi continua disputa din Marea Chinei de Sud

Doua nave de razboi ale marinei americane au navigat, ieri, in aproprierea unor insule revendicate de catre Beijing din Marea Chinei de Sud, a declarat pentru Reuters un oficial american, o actiune impotriva careia China si-a exprimat imediat opozitia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )