Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN SCANDALUL REVOCARII Kovesi, sanse de succes la CEDO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN SCANDALUL REVOCARII Kovesi, sanse de succes la CEDO

Laura Codruta Kovesi, fostul procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, are sanse mari de castig in procesul pe care l-a intentat Statului roman, in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO). Contrar declaratiilor ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ale unor avocati sau juristi ori parlamentari juristi din arcul sau din preajma arcului guvernamental, ale unor reprezentanti mass-media apropiati coalitiei PSD-ALDE, cererea prin care Kovesi ataca decizia 358 din 30 mai 2018 a Curtii Constitutionale a Romaniei, prin care s-a dispus revocarea sa din functia de procuror-sef al DNA, are sanse mari sa fie declarata admisibila si sa fie judecata de magistratii CEDO. continuă pe Ziarul Bursa

Laura Codruta Kovesi a facut plangere la CEDO in urma revocarii de la conducerea DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de sef al DNA, potrivit unui raspuns al Parchetului general pentru G4media . Kovesi sustine ca nu a avut calitatea de parte in conflictul constitutional solutionat la CCR, ca.

Laura Codruta Kovesi explica de ce a sesizat CEDO: E o chestiune de principiu. Nu vreau bani

Laura Codruta Kovesi, fosta sefa DNA, a explicat miercuri dimineata sesizarea pe care a depus-o la CEDO in cazul revocarii de la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Mi-au fost incalcate drepturi fundamentale, a spus Kovesi,.

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO revocarea din functia de sef al DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO decizia prin care a fost revocata din functia de procuror-sef al DNA, plangerea fiind depusa in luna decembrie a acestui an. in plangere se arata ca au fost atacate.

Laura Codruta Kovesi contesta la CEDO modul in care a fost revocata de la conducerea DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) decizia de revocare a sa de la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Fosta sefa a DNA sustine ca decizia.

Kovesi, despre plangerea la CEDO: Nu doresc despagubiri sau repunerea pe functie, vreau stoparea ingenunchierii procurorilor

Laura Codruta Kovesi a declarat ca prin plangerea facuta la CEDO nu doreste sa obtina despagubiri sau repunerea in functia de procuror-sef DNA, ci vrea sa impiedice pe viitor procedurile abuzive de.

Kovesi, despre plngerea la CEDO: Nu am cerut despagubiri sau repunerea pe functie / Doresc stoparea ngenuncherii procurorilor

Plangerea facuta la CEDO este menita sa opreasca in viitor proceduri abuzive de revocare a procurorilor cu functii de conducere, a declarat, miercuri dimineata, Laura Codruta Kovesi. Fosta sefa DNA a precizat ca nu a cerut despagubiri financiare si ca nu se pune problema repunerii in functie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )