Libnet.ro
UNICEF

09:45

Scandalul RO-numerelor auto, din Italia cum este la nemti si ce prevede directiva UE

Hotnews Hotnews,
 Scandalul RO-numerelor auto, din Italia cum este la nemti si ce prevede directiva UE

Aplicarea, din 4 decembrie, a noului cod rutier din Italia a starnit scandal. Italienii limiteaza circulatia masinilor inmatriculate in strainatate de catre soferii care au, de cel putin 60 de zile, resedinta in Italia. Pe scurt, daca nu esti turist, ci rezident in tara lor, inmatriculeaza-ti masina acolo, plateste impozitul si asigurarile la noul domiciliu din UE. Mi se pare corect, si la nemti se procedeaza tot asa, cu un termen de gratie mai lung. Chiar si directiva UE se pronunta in acest sens. Sa fi scapat italienilor, situatia cu numerele romanesti, de sub control?. continuă pe Hotnews

Eugen Tomac, APEL DE ULTIMA ORA la vicepremierul Matteo Salvini, in scandalul masinilor romanilor din Italia: Gasiti de urgenta o solutie pentru a opri aceasta prigoana! (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, face un apel la vicepreierul si, totodata, ministru al Afacerilor Interne al Italiei, Matteo Salvini, in contextul intrarii in vigoare a unor prevederi din Codul Rutier din.

MODIFICAREA CODULUI RUTIER DIN ITALIA Romanii cu masinile inmatriculate in tara, pusi in dificultate

Romanii din Italia sunt nemultumiti de modificarile Codului rutier care interzic persoanelor care au rezidenta in Italia de mai mult de 60 de zile sa circule cu un vehicul inmatriculat in strainatate, presa relatand cazuri in care soferi avand masini cu numere de inmatriculare romanesti au fost opriti de politie si sanctionati.

MAE: Ambasada de la Roma monitorizeaza eventuale discriminari ale romnilor n aplicarea noului Cod rutier din Italia

Ambasada Romaniei la Roma si oficiile consulare actioneaza pentru a preintampina eventuale discriminari ale cetatenilor romani in aplicarea noului Cod rutier din Italia, iar Ministerul Afacerilor Externe evalueaza masurile luate de autoritatile locale pentru a se asigura ca acestea nu contravin normelor UE si nu aduc atingere liberei circulatii.

MAE: Autoritatile actioneaza pentru ca romnii din Italia sa nu fie discriminati de noul Cod rutier

Ambasada Romaniei la Roma si oficiile consulare actioneaza pentru a preintampina eventuale discriminari ale cetatenilor romani in aplicarea noului Cod rutier din Italia, iar Ministerul Afacerilor Externe evalueaza masurile luate de autoritatile locale pentru a se asigura ca acestea nu contravin normelor UE si nu aduc atingere liberei circulatii.

Masinile romanilor din Italia ar putea fi confiscate. Ludovic Orban: Guvernul Romaniei a atins un nivel de nepasare si incapacitate cronice. Nu e in stare sa mai apere interesele cetatenilor

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dur dupa ce o serie de modificari la Codul Rutier din Italia interzic persoanelor care au rezidenta in aceasta tara de mai mult de 60 de zile sa circule cu un vehicul ca.

FOTO VIDEO Sase persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite ntr-un club din Italia, n timpul unui concert

Sase persoane au murit, iar alte peste 100 au fost ranite, 10 dintre ele grav, dupa ce mai multe persoane s-au imbulzit la iesire, dupa un eveniment care a creat panica intr-un club din Italia, au anuntat oficialii, scrie BBC.

TRAGEDIE intr-un club din Italia: Sase oameni au murit si peste 100 au fost raniti. De la ce a pornit totul(VIDEO)

Scene de groaza in noaptea de vineri spre sambata, in orasul Ancona din estul Italiei. Sase oameni au murit si peste 100 au fost raniti dupa un concert sustinut intr-un club. Oamenii s-au calcat in.

Experienta TRAUMATIZANTA prin care a trecut o regina a frumusetii din Marea Britanie: Este ca cel mai rau cosmar al tau, cel mai oribil film horror pe care l-ai vazut vreodata

O regina a frumusetii din Marea Britanie a fost fortata de familia ei sa se marite cu un barbat din Bangladesh, care o viola in fiecare zi ca sa o lase gravida pentru a se putea muta in Marea Britanie,.

Ambasadorul Ucrainei la Bucuresti: Incidentul din strmtoarea Kerci este primul act de agresiune al Rusiei sub propriul steag

Ambasadorul Ucrainei la Bucuresti a calificat incidentul din stramtoarea Kerci drept primul act de agresiune al Rusiei sub propriul steag de la inceputul conflictului cu Ucraina. Diplomatul ii considera pe cei 24 de marinari drept prizonieri de razboi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )