Libnet.ro
UNICEF

21:30

Scenariu bomba lansat de vicepremierul Paul Stanescu. Ce se va intampla daca Dragnea va fi demis

Antena3 Antena3,
Scenariu bomba lansat de vicepremierul Paul Stanescu. Ce se va intampla daca Dragnea va fi demis

Scenariu bomba lansat de vicepremierul Paul Stanescu, in situatia in care liderul PSD va fi demis de la conducerea partidului. Acesta a anuntat ca premierul Viorica Dancila va ramane o perioada. continuă pe Antena3

Vicepremierul Paul Stanescu, intrebat daca se teme ca va fi remaniat: Daca CEx-ul spune, am plecat imediat

Viceprim-ministrul Paul Stanescu a afirmat vineri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca acest for este cel care va decide daca isi pastreaza sau nu locul in Guvern, el spunand: Daca CEx-ul spune sa plec, am plecat imediat.

Anuntul facut de vicepremierul Paul Stanescu dupa esecul razboiului cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat vineri, dupa sedinta comitetului executiv al PSD, ca nimeni nu pleaca din partid chiar daca se va incerca excluderea, subliniind ca niciunul dintre contestatari nu si-a sc.

Vicepremierul Paul Stanescu, despre scrisoarea prin care ii cere demisia lui Dragnea: A sosit timpul sa spunem lucrurilor pe nume

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii in care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor si sefia PSD, face o serie de precizari despre demersul impotriva liderului.

PSD-istul elitist. Deputatul AKM, atac la Paul Stanescu: Nu toti suntem tractoristi care am ajuns vicepremieri. Unii suntem si din familii semi-burgheze

Deputatul PSD Catalin Radulescu, cunoscut ca deputatul-mitraliera, l-a atacat dur pe vicepremierul Paul Stanescu, pe care l-a numit tractorist. Catalin Radulescu este alaturi de Liviu Dragnea in razboiul pe care aceasta il poarta cu Paul Stanescu, fostul sau tovaras.

Paul Stanescu, inainte de sedinta CEx: Nimeni nu va pleca din PSD. Suntem nemultumiti de managementul politic al lui Dragnea

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, vineri, ca semnatarii scrisorii prin care se cere demisia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sunt nemultumiti de managementul politic al acestuia.

Paul Stanescu: Sper ca, dupa CEx-ul de maine, toti parlamentarii social-democrati care au plecat sa revina in PSD

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea, a declarat joi, la Braila, ca spera ca, dupa reuniunea Comitetului Executiv National, care va avea loc vi.

Deputatul Mitraliera, atac la Paul Stanescu: Nu toti suntem tractoristi ajunsi vicepremieri. Unii suntem din familii burgheze

Deputatul PSD Catalin Radulescu, cunoscut ca Deputatul Mitraliera, l-a numit tractorist pe vicepremierul Paul Stanescu, dupa ce acesta s-a pozitionat in tabara anti-Dragnea. Disputa asta e publica,.

Paul Stanescu: PSD se afla intr-un moment de cotitura

Partidul Social Democrat se afla intr-un moment de cotitura, considera vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, semnatar al unei scrisori deschise prin care se.

Paul Stanescu: A sosit timpul sa spunem lucrurilor pe nume

Partidul Social Democrat se afla intr-un moment de cotitura, considera vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, semnatar al unei scrisori deschise prin care se cere demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, conform Agerpres.

Paul Stanescu, declaratie inainte de CExN PSD: Nimeni nu pleaca din partid

Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea, a facut declaratii inaintea CExN PSD. Vicepremierul Romaniei sustine ca nimeni nu va pleca din partid. Daca eu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )