Libnet.ro
UNICEF

12:30

Scenariul care a infierbantat scena politica. Financial Times: Iohannis, printre favoriti in cursa pentru functia de presedinte al Consiliului European

Antena3 Antena3,
Scenariul care a infierbantat scena politica. Financial Times: Iohannis, printre favoriti in cursa pentru functia de presedinte al Consiliului European

Klaus Iohannis se afla pe o lista restransa de lideri favoriti sa ii succeada lui Donald Tusk si sa devina urmatorul presedinte al Consiliului European, institutia care reuneste sefii de stat sau de. continuă pe Antena3

Financial Times: Iohannis, printre favoritii pentru functia de presedinte al Consiliului European. Ponta: Pro Romania saluta si sustine aceasta oportunitate

Presedintele Klaus Iohannis ar fi printre liderii politici favoriti pentru a prelua presedintia Consiliului European, potrivit unui articol publicat de Financial Times.

Financial Times: Gorliwood in rol de vedeta in drama politica a extremei dreapta din Germania

Nu in fiecare zi se intampla ca vedetele de la Hollywood sa intervina in alegerile dintr-un orasel german. Dar Hollywood-ul are un interes special pentru Gorlitz scrie Financial Times preluat de Rador.

FINANCIAL TIMES: Deutsche Bank va infiinta o banca rea cu active de 50 de miliarde de euro

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, se pregateste sa infiinteze o banca rea cu active de pana la 50 de miliarde de euro, si sa inchida afacerile cu instrumente financiare si de trading din Statele Unite, potrivit unui articol publicat duminica de Financial Times FT), transmite Reuters.

Sociolog: PSD risca sa dispara definitiv de pe scena politica in patru ani. Partidul s-a incarcat de ura

Sansele de redresare ale PSD sunt mici si risca sa dispara definitiv de pe scena politica in urmatorii patru ani pentru ca a starnit multa ura si nici nu mai are lideri importanti, a precizat sociologul.

Planuri mari pe scena politica. Ce vor sa faca Dan Barna si Dacian Ciolos

Sunt foarte multe planuri in aceasta perioada, pe scena politica. S-au facut multe planuri la prezidentiale. Mai multe sondaje pe aceasta tema au fost realizate. Obiectivul nostru e guvernarea pentru 2020.

Klaus Iohannis, in carti pentru sefia Consiliului European - Financial Times

Klaus Iohannis se numara printre favoritii pentru preluarea functiei de presedinte al Consiliului European, pozitie ocupata in prezent de Donald Tusk si care va ramane vacanta din toamna acestui an, scrie.

Financial Times: Klaus Iohannis, printre favoritii pentru conducerea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis ar fi printre liderii politici favoriti pentru a prelua presedintia Cons.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )