Libnet.ro
UNICEF

17:30

Scenariul rosu se extinde! inca 10 scoli si-au inchis salile de clasa din cauza COVID-19

Antena3 Antena3,
Scenariul rosu se extinde! inca 10 scoli si-au inchis salile de clasa din cauza COVID-19

Zece scoli au trecut in scenariul rosu doar in ultimele doua zile, incepand sa tina cursuri exclusiv online. Potrivit datelor transmise joi de Ministerul Educatiei, la acest moment elevii din 313 unitati de invatamant din Romania fac cursuri doar online. continuă pe Antena3

Creste numarul scolilor aflate in scenariul rosu: Sapte unitati de invatamant din judetul Covasna vor desfasura orele online

Creste numarul unitatilor scolare unde orele se vor desfasura conform scenariului rosu. Sapte unitati de invatamant din judetul Covasna au intrat, de luni, in scenariul rosu, dupa ce au fost.

CORONAVIRUS |Buzau: O scoala trece in scenariul rosu dupa ce o invatatoare si sotul sau au fost testati pozitiv

Scoala generala numarul 1 din Ramnicu Sarat, judetul Buzau, unde invata aproximativ 950 de copii, trece in scenariul rosu, in care elevii vor invata online, dupa ce o invatatoare si sotului.

Doua scoli au trecut din scenariul rosu in scenariul galben Ultimele date de la Ministerul Educatiei

Doua scoli au trecut, in ultima zi, din scenariul rosu - cursuri exclusiv online - in scenariul galben - prezenta la scoala si cursuri online, prin rotatie. Potrivit datelor transmise marti de Ministerul Educatiei, la acest moment elevii din 303 unitati de invatamant din Romania fac cursuri online.

305 scoli raman in scenariul rosu la nivel national

Intr-un numar de 305 de scoli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de catre Ministerul Educatiei, in contextul in care vineri erau 312 scoli si gradinite in scenariul rosu.

Sute de scoli, in scenariul rosu

Avem deja peste 300 de unitati de invatamant preuniversitar incluse in scenariul rosu, unde procesul.

Copiii din 10 scoli desfasoara cursuri exclusiv online

Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi monitorizeaza dinamica scenariilor de functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar, aceasta fiind influentata de evolutia situatiei epidemiologice din judet. Pana in prezent, 10 scoli au trecut in scenariul rosu, adica desfasoara ore exclusiv online.

O noua unitate de invatamant din Sectorul 4 intra in scenariul rosu

Scoala Gimnaziala Ionel Teodoreanu din Sectorul 4 al Capitalei a intrat in scenariul rosu, dupa ce.

O scoala din Sectorul 4 al Capitalei a intrat in scenariul rosu, dupa ce doua cadre didactice si un elev au fost confirmati cu noul coronavirus

Scoala a intrat in scenariul rosu, mutand toate activitatile didactice in online, dupa ce, miercuri, au fost confirmati cu noul coronavirus doua cadre didactice si un elev.

CORONAVIRUS |Galati: Colegiul Pedagogic Costache Negri, in scenariul rosu, dupa ce trei elevi au fost testati pozitiv

Cel mai mare liceu din Galati, Colegiul Pedagogic Costache Negri, intra in scenariul rosu, dupa ce trei elevi au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Colegiul Pedagogic Costache Negri din.

CORONAVIRUS |Sibiu: Doua unitati de invatamant si mai multe clase, in scenariul rosu, dupa confimarea unor cazuri de infectare

Doua unitati de invatamant si mai multe clase vor trece la scenariul rosu, predare online, dupa confirmarea unor cazuri de coronavirus, potrivit unei decizii luate marti de Comitetul Judetean pentru.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )