Libnet.ro
UNICEF

13:30

SCENE SOCANTE la un spital din Mehedinti! Asistenta catre o pacienta care acuza dureri mari: Vrei sa te omor eu?

B1 B1,
SCENE SOCANTE la un spital din Mehedinti! Asistenta catre o pacienta care acuza dureri mari: Vrei sa te omor eu?

Au fost momente de neinchipuit la Spitalul Judetean de Urgenta Mehedinti. O adolescenta care cere sa i se dea un calmant pentru ca acuza dureri mari a primit doar tipete din partea asistentei medicale. Totul a. continuă pe B1

Caz scandalos in spital! Asistenta, catre o copila aflata in agonie: Vrei sa te omor eu?

Reactie socanta a unei asistente de la Spitalul de Urgenta din Mehedinti in momentul in care mama unei fete aflate in agonie ii cere sa-i faca un calmant copilei pentru a-i alina durerea. Cadrul medical.

Scene socante filmate in Rusia! Un tigru lasat de stapan sa se plimbe liber pe strada

Scene greu de imaginat in traficul din Rusia. Un tigru a iesit din masina proprietarului sau si a inceput sa se plimbe printre masini fara botnita. in clipul filmat de un sofer se poate observa.

Scandal in curtea unui spital din Constanta! Bataie intre medici si politie in fata pacientilor

Bataie intre medici si politia locala, in curtea Spitalului de Psihiatrie din Palazu, judetul Constanta. Sefa Sectiei de Psihiatrie s-a ales cu o entorsa dupa ce a fost imobilizata de.

Lider al grupului Verzilor din Parlamentul European, catre Dancila: Guvernul dumneavoastra nu se ridica la inaltimea Europei. Romania merita ceva mai bun. Replica Vioricai Dancila

Copresedintele grupului Verzilor din Parlamentul European, Philippe Lamberts, i-a transmis, marti, Vioricai Dancila, ca Guvernul pe care il conduce nu se ridica la inaltimea Europei, iar Romania merita ceva mai bun. E un Guvern care pare sa fie obsedat de ideea ca justitia trebuie controlata pentru a evita ca politicienii sa fie condamnati pentru coruptie, a spus oficialul european.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3224 seconds )