Libnet.ro
UNICEF

09:00

Scene teribile surprinse in Eforie Nord. Un adolescent de 18 ani, spulberat pe trecerea de pietoni

Antena3 Antena3,
Scene teribile surprinse in Eforie Nord. Un adolescent de 18 ani, spulberat pe trecerea de pietoni

Scene cumplite surprinse vineri, in Eforie Nord. Un barbat de 47 de ani a lovit un tanar de 18 ani chiar pe trecerea de pietoni. Incidentul s-a petrecut la intersectia cu strada I. Duca. Politistii au. continuă pe Antena3

Scene socante surprinse pe faleza din Tulcea. Un barbat a fost snopit in bataie in plina aglomeratie. Incidentul a fost transmis pe Facebook

Scene socante surprinse pe faleza din Tulcea. Un barbat a fost snopit in bataie in plina aglomeratie, printre turistii si localnicii iesiti la plimbare de Ziua Marinei. Incidentul a fost transmis.

Un barbat A MURIT pe plaja din Eforie Nord! `Persoana NU a raspuns manevrelor de resuscitare`

UPDATE: Barbatul a murit din cauza unui infarct suferit in timp ce se afla in apa, potrivit salvamarilor. Un barbat si-a pierdut viata, in statiunea Eforie Nord. Autoritatile au fost alertate joi.

Vlogger-ul Selly a castigat primul milion de euro la 18 ani. Ce le spune tinerilor despre bani

Andrei Selaru, cunoscut publicului sub numele de Selly, este fara indoiala unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania. La 18 ani, tanarul se poate mandri cu performanta ca a reusit sa castige primul milion de euro din propriile puteri. Activitatea din online nu este insa singura munca pe care o presteaza. El mai este .

Trei persoane ranite in urma unui accident rutier. O soferita de 18 ani a intrat cu masina intr-un cap de pod

O tanara de 18 ani este cercetata pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a pierdut controlul directiei si s-a oprit cu autovehiculul pe care il conducea intr-un cap de pod. Soferita si alte doua persoane din masina, printre care si un copil, au fost raniti.

Scene revoltatoare surprinse intr-o piata din Braila. Un comerciant, prins cand injecta pepenii cu un lichid - VIDEO

Scene revoltatoare au fost filmate intr-o piata din Braila. Un barbat a fost filmat in timp ce injecta pepenii pe care ii vindea cu un lichid, cel mai probabil apa. Imaginile au fost postate pe.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )