Libnet.ro
UNICEF

16:31

Se schimba admiterea la scolile militare din 2019. Care sunt noile conditii

Hotnews Hotnews,
 Se schimba admiterea la scolile militare din 2019. Care sunt noile conditii

Admiterea la scolile militare se schimba incepand din anul 2019, in media de admitere o pondere de 30% avand media de absolvire a claselor V-VIII, cu 70% notele obtinute la testele de verificare. continuă pe Hotnews

Se schimba sistemul de admitere in scolile militare din 2019. Care sunt noile conditii

Sistemul de admitere la scolile militare se schimba incepand din anul 2019. O pondere de 30% din media de admitere o va avea media de absolvire a claselor V-VIII, iar notele obtinute la testele de verificare vor cantari 70%.

Business report: Cel putin 3 milioane de lei pentru Trgurile de Craciun din Bucuresti. Achizitiile sunt n plina desfasurare; Date oficiale: Peste 6.500 de straini din afara UE au venit n Romnia, majoritatea pentru meserii de zidar pietrar, sudor, muncito

Investitiile publice reale, de dincolo de cheltuielile de Aparare. in absenta bugetelor de. PSD ne arunca in austeritate fortata. Care sunt semnele ca Romania a intrat in criza. Prognoza de toamna a Comisiei Europene indica o.

Romania va avea radare fixe din 2019. Iata lista celor 74 de camere!

Politia Rutiera a semnat un protocol cu CNAIR si va folosi camerele de supraveghere cu rol de radare fixe din 2019. Sistemul functioneaza cu ajutorul unor senzori montati in asfalt. Un sofer care ruleaza cu.

Samsung vrea sa lanseze telefonul cu ecran pliant n prima parte din 2019 si si propune sa produca cel putin un milion de bucati - presa

Samsung a prezentat saptamana trecuta prototipul telefonului care se poate impaturi si versiunea de serie ar putea fi lansata in primul semestru din 2019, obiectivul companiei fiind sa produca mai mult de un milion de exemplare/an, scrie publicatia Yonhap News, citata de Bloomberg. Presa a scris pe larg despre prototip, insa persista misterul fiindca telefonul a fost prezentat timp de numai 45 de secunde pe scena si nu a putut fi butonat de nimeni dintre cei prezenti la conferinta dezvoltatorilor.

Tanarul din Braila, care a intrat cu masina in multime, isi recunoaste faptele si le regreta. Ce a anuntat avocatul acestuia

Tanarul din Braila, care a intrat cu masina in multime, isi recunoaste faptele si le regreta, a spus avocatul acestuia. Barbatul nu va contesta decizia magistratilor privind arestarea.

Noi detalii in cazul tanarului din Braila, care a intrat cu masina in multime

Barbatul din Braila care a injunghiat un barbat si apoi a lovit in mod intentionat cu masina noua persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata, luni seara, de Tribunalul Braila, t?.

HOROSCOP CHINEZESC 2019. Sobolanii sunt ambitiosi, Dragonii au parte de un an plin de probleme

Zodiacul chinezesc 2019 va pune accentul pe spiritualitate si stima de sine. Se pare ca toate semnele din acest zodiac vor avea parte de experiente de viata, experiente care le vor marca.

Schimbari MAJORE la Codul rutier: Soferii romani vor primi AMENZI URIASE din 2019... Cum te poti apara...

Vesti proaste pentru soferii romani. Guvernul a stabilit cuantumul amenzilor rutiere pentru 2019, iar acestea nu sunt deloc mici. in urma recentei majorari a salariului minim prin diferentierea sa in functie de.

Robotii ameninta locurile de munca in Europa de Est. Care sunt sectoarele economice vulnerabile

Locurile de munca in tarile din Europa de Est sunt vulnerabile pe fondul cresterii gradului de utilizare a robotilor la nivel global, informeaza Bloomberg.

Care sunt firmele care au beneficiat de ajutoare de la stat in valoare de aproximativ 500 de milioane de lei

Mai multi oameni de afaceri au primit ajutoare de stat in valoare de aproximativ 500 de milioane de lei pentru companiile pe care le controleaza. in total, este vorba despre noua firme, acordurile de finantare,.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )