Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce se va schimba in razboiul tarifelor economice SUA-China-UE cu Biden la Casa Alba

Hotnews Hotnews,
 Ce se va schimba in razboiul tarifelor economice SUA-China-UE cu Biden la Casa Alba

Joe Biden intentioneaza sa ramana ferm cu China in ceea ce priveste comertul si sa mentina tarifele instituite de Donald Trump unindu-si fortele cu aliatii sai istorici precum Uniunea Europeana, ceea ce aduce mai degraba o schimbare de strategie decat de politica, spune AFP. continuă pe Hotnews

Joe Biden numeste o echipa de comunicare exclusiv feminina la Casa Alba

Presedintele ales Joe Biden a numit duminica membri importanti din cercul de consilieri si ai echipei sale de campanie in posturile de comunicare de la Casa Alba, o echipa care va fi exclusiv feminina, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Biden si-a anuntat echipa de comunicare de la Casa Alba. Este formata exclusiv din femei

Joe Biden, presedintele-ales al Statelor Unite, a anuntat duminica principalele figuri care vor face parte din echipa sa de comunicare de la Casa Alba, aceasta urmand sa fie formata exclusiv din femei, scrie presa internationala.

Trump, la o receptie de Craciun la Casa Alba: Ne vom revedea in patru ani

Donald Trump continua sa-si nege infrangerea in alegerile de la 3 noiembrie si sa-l acuze pe presedintele ales Joe Biden de fraude. Cu toate acestea, cel de-al 45-lea presedinte american a anuntat ca ar putea sa candideze la alegerile din 2024 pentru un al doilea mandat la Casa Alba, scrie presa americana, potrivit news. ro.

Ultimul Craciun la Casa Alba. Melania Trump a facut pregatirile (VIDEO)

Melania Trump petrece ultimul Craciun la Casa Alba, dupa ce Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale ale Statelor Unite ale Americii. Astfel, sotia lui Donald Trump a decorat pentru ultima data resedinta de.

Departamentul de Justitie american ancheteaza o presupusa schema mita pentru iertare la Casa Alba

O presupusa schema mita pentru iertare de la Casa Alba este investigata de Departamentul de Justitie american, potrivit unor documente judiciare desecritizate marti de un judecator federal, relateaza Reuters.

Departamentul de Justitie al SUA ancheteaza o presupusa luare de mita pentru gratiere la Casa Alba

O presupusa schema de luare de mita pentru gratiere la Casa Alba este investigata de Departamentul de Justitie al SUA, conform unor documente din instanta facute publice ieri, transmite The Guardian.

Rudy Giuliani a vorbit cu Donald Trump despre o amnistie preventiva, inainte ca presedintele sa plece de la Casa Alba

Rudy Giuliani, principalul avocat al lui Donald Trump, a vorbit cu acesta despre o amnistie preventiva, inainte ca presedintele in exercitiu sa plece de la Casa Alba, scrie New York Times, citand doua surse care ar fi aflat despre aceasta discutie. Giuliani este cel mai vocal avocat lui Trump, care in timpul campaniei s-a ocupat de denigrarea rivalilor politici ai presedintelui, iar dupa alegeri a depus eforturi pentru a submina rezultatul scrutinului.

Casa Alba, decorata de Melania Trump, pentru ultima oara ca prima-doamna

Melania Trump a impodobit Casa Alba pentru sarbatori pentru ultima oara in calitate de prima doamna a Statelor Unite ale Americii.

Craciun la Casa Alba: Melania Trump trece peste groaza fata de traditie VIDEO

Melania Trump, inca prima doamna a SUA, a abandonat experimentele legate de Craciun si a trecut la o abordare ceva mai cuminte. Asa se face ca anul acesta, inainte de despartire, Casa Alba nu mai este plina de brazi de un rosu sangeriu desprinsi parca din Povestea Slujitoarei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )