Libnet.ro
UNICEF

08:00

Schimbare BOMBA a Codului Rutier: Amenzi uriase pentru toti romanii care fac asta...

B1 B1,
Schimbare BOMBA a Codului Rutier: Amenzi uriase pentru toti romanii care fac asta...

De la 1 octombrie a intrat in vigoare noi prevederi privind codul rutier. NU E GLUMA! O schimbare majora. continuă pe B1

Veste bomba pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna... Vezi daca esti pe lista!

Daca nu ai o pensie mare si erai ingrijorat din aceasta cauza, acum poti sta linistit. Noua Lege a Pensiilor este de partea ta. S-a schimbat si uite ce beneficii iti aduce. Vesti bune pentru toti romanii.

Anunt important pentru toti parintii, inainte de inceperea scolii. Parintii nu mai au voie sa faca asta

Ispectoratul Scolar Bucuresti a facut un anunt extrem de important pentru parinti chiar cu o luna inainte de inceperea scolii. Este strict interzis un lucru. Ce nu mai au parintii voie sa faca de acum? Anunt pentru toti parintii! Parintii nu mai au voie sa faca un lucru Inspectorul scolar general din Bucuresti si reprezentantul .

Eugen Teodorovici, pentru toti romanii din strainatate: cum vor putea trimite bani in tara fara comision

Romanii plecati la munca in strainatate vor putea trimite bani in tara fara comision. Anuntul a fost facut de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care a precizat ca la CEC Bank se lucreaza la un produs care sa faciliteze acest tip de tranzactii incepand cu luna septembrie. Eugen Teodorovici: Romanii din strainatate vor putea trimite .

Vestea Digi pentru toti clientii: cum platesti rovinieta fara nervi si stat la cozi

Grupul Digi |RCS-RDS are cateva servicii de care nu toti clientii stiu. Tocmai de aceea e bine sa fii mai bine informat, ca poti economisi timp. De exemplu, optiunea cu rovinieta sigur te.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )