Libnet.ro
UNICEF

18:15

Schimbari MAJORE la PRO TV: Cine sunt cei care vor participa la show-ul incendiar prezentat de Mihaela Radulescu (FOTO)

B1 B1,
Schimbari MAJORE la PRO TV: Cine sunt cei care vor participa la show-ul incendiar prezentat de Mihaela Radulescu (FOTO)

Emisiunea Ferma revine la Pro TV. Surpriza din acest sezon este chiar Mihaela Radulescu, care va prezenta emisiunea alaturi de Cristian Bozgan. Concurentii sunt urmatorii: Brigitte Nastase, Geanina. continuă pe B1

Caru' cu vedete: Cine sunt cei 12 concurenti alesi sa cnte n prima semifinala Eurovision Romnia; Cristina Topescu, imagini inedite mpreuna cu tatal ei; Alicia Keys va prezenta Premiile Grammy 2019

Cea mai sexy vedeta, batuta de sotul ei. Celebrul model de fitness de pe Instagram a publicat poze socante cu urmele batailor suferite in ultimii doi ani. Loredana Groza se intoarce la Pro TV. La ce emisiune va aparea. Vedeta face parte dintr-un nou proiect al postului de televiziune.

Fiscul sterge unele datorii ale persoanelor fizice. Cine sunt cei vizati de aceasta masura

In primele zile ale fiecarui an, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) anuleaza anumite datorii existente la finele anului precedent. Astfel, la inceputul lunii ianuarie 2019 au fost anulate.

Cine sunt cei 12 concurenti alesi sa cante in prima semifinala Eurovision Romania 2019 AUDIO

TVR a anuntat cine sunt cei 12 concurenti care vor evolua in prima semifinala Eurovision Romania 2019, care se va desfasura la Iasi.

Propunere surpriza pentru cei care dau examenul pentru permisul auto in Capitala

Propunere surpriza pentru cei care dau examenul pentru permisul auto in Capitala. Pentru ca traficul este aglomerat si acestia nu pot sa isi demonstreze aptitudinile, examinatorii vor ca proba sa includa.

DUPA CAZUL ADOLESCENTEI SAUDITE CARE A CERUT AZIL: Thailanda anunta schimbari majore in politicile privind imigratia

Surachate Hakparn, noul sef al imigratiei din Thailanda a anuntat ca tara isi va schimba tratamentul dur fata de imigranti dupa cazul adolescentei saudite care a solicitat azil, scrie The Guardian.

Politic show: Cine sunt europarlamenarii PSD care au votat mpotriva proiectului care prevede nghetarea fondurilor pentru tarile ce nu respecta statul de drept; Scenariul care se discuta n PSD pentru alegerile din 2019; Ponta, despre scandalul energetic:

Zegrean: Toate dosarele cu probe obtinute cu ajutorul SRI vor fi afectate dupa decizia CCR, inclusiv cele de omor, viol, trafic de persoane. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale CCR), avocatul Augustin Zegrean, a explicat. Calul breaz de la Cultura, ultima picatura de otrava in vena Centenarului. Daniel Breaz de la Cultura parea a fi o exceptie, dar, din fericire pentru constanta PSD care si-a asumat promovarea non-valorilor in viata noastra publica, a reusit si el sa dea cu.

Ministrul Muncii, mesaj pentru cei care isi doresc o pensie mai mare: Ar trebui sa isi mai ia un job si sa isi creasca veniturile

Pensiile ar trebui sa se bazeze strict pe contributivitate, iar cine doreste o pensie mai mare ar trebui sa isi mai ia un job si sa isi creasca veniturile, a declarat miercuri seara, la un post de televiziune,.

Cine sunt milionarii care vaneaza anul acesta mistretii lui Tiriac pe domeniul de la Balc

Printul Dimitrie Sturdza foto), designerul Stefano Ricci, Wolfgang Porche si Csanyi Sandor, presedintele OTP Bank din Ungaria, dar si Tinu Sebesanu, fondatorul Trend Hospitality, cel care a adus in Romania lantul Ramada, se numara printre invitatii milionarului Ion Tiriac la traditionala partida de vanatoare care se desfasoara in aceste zile pe domeniul de la Balc.

Serviciile ING au fost cazute joi timp de aproape o ora. De ce, desi indicele de indisponibilitate al Home`Bank e mult sub media pietei (circa 0.9%), clientii lor sunt cei mai vocali

Miercuri, serviciul Home`Bank al ING a cazut pentru cateva zeci de minute. Pe Facebook, clientii bancii au reactionat imediat si pe buna dreptate. Nu e deloc placut sa vrei faci o plata si sa te trezesti ca transferul nu are loc. Sau, si mai rau, sa fii in strainatate si sa incerci sa-ti platesti hotelul exact in acele minute groaznice in care sistemul e picat. in vara si in toamna trecuta, ne amintim ca au mai existat asemenea caderi ale HomeBank. De picat insa, nu pica doar serviciile ING, ci ale mai multor banci din Romania. Uneori , chiar mai des si pe perioade mai lungi. Doar ca, in piata, cel mai puternic se aude vocea clientilor bancii cu capital olandez. De ce se intampla asta? Sa ne uitam pe cateva date.

Orban, replica pentru sefa CSM: Cei care calca n picioare independenta justitiei si pe care va faceti ca nu i vedeti sunt liderii actualei majoritati guvernamentale

Presedintele PNL Ludovic Orban a reactionat la avertismentul presedintelui CSM, Lia Savonea, afirmand ca nu el este cel care afecteaza independenta justitiei, ci liderii majoritatii guvernamentale, pe care Savonea se face ca nu ii vede.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )