Libnet.ro
UNICEF

16:45

Schimbari pentru ONG-uri n 2019. Vor trebui sa se nscrie ntr-un registru la ANAF

Hotnews Hotnews,
 Schimbari pentru ONG-uri n 2019. Vor trebui sa se nscrie ntr-un registru la ANAF

Organizatiile neguvernamentale, pentru a continua sa primeasca finantare, vor trebui sa fie inscrie in Registrul entitatilor/unitatilor de cult la Fisc. Aceasta schimbare a legislatiei a fost acceptata de Ministerul Finantelor si face parte din modificarile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Acestui act normativ i s-au adaugat la inceputul saptamanii mai multe amendamente in Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor, iar saptamana viitoare ar urma sa fie adoptate de Plen. continuă pe Hotnews

Fiscalitate 2019/ Schimbari pentru ONG-uri n 2019. Vor trebui sa se nscrie ntr-un registru la ANAF

Organizatiile neguvernamentale, pentru a continua sa primeasca finantare, vor trebui sa fie inscrie in Registrul entitatilor/unitatilor de cult la Fisc. Aceasta schimbare a legislatiei a fost acceptata de Ministerul Finantelor si face parte din modificarile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Acestui act normativ i s-au adaugat la inceputul saptamanii mai multe amendamente in Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor, iar saptamana viitoare ar urma sa fie adoptate de Plen.

PNL - proiect de buget alternativ pentru anul 2019

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, si vicepresedintele liberal, Florin Citu, au prezentat, astazi, un proiect de buget alternativ pentru anul 2019.

PNL a prezentat un proiect de buget alternativ pentru anul 2019

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, si vicepresedintele liberal Florin Citu au prezentat, joi, un proiect de buget alternativ pentru anul 2019, criticand faptul ca Guvernul nu a venit cu o propunere.

Vesti bune pentru pensionari. Pensiile vor fi platite in avans, inaintea sarbatorilor

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca a discutat cu ministrii Muncii, Sanatatii si cu cel de Interne, si ca vor fi luate masurile necesare pentru ca plata pensiilor sa se incheie inainte de.

Alianta Vestului, o alternativa pentru romnii care vor sa migreze? Primele proiecte concrete: Drum expres de 110 km si linie electrificata ntre Oradea si Arad

Alianta Vestului, un parteneriat lansat in weekend de primarii PNL din Timisoara, Cluj-Napoca, Arad si Oradea, a starnit dezbateri, laude, dorinte de raliere, dar si polemici, unii mergand inclusiv pana la acuzatia de intentie de rupere a Romaniei. HotNews. ro a stat de vorba cu trei dintre acesti primari, pentru a afla care este scopul acestei Aliante, care sunt pasii urmatori si ce proiecte concrete sunt avute in vedere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )