Libnet.ro
UNICEF

18:30

Scoala 133, evacuata, dupa ce s-a simtit un gaz toxic. O fetita a fost transportata la Spitalul Marie Curie

Playtech Playtech,
Scoala 133, evacuata, dupa ce s-a simtit un gaz toxic. O fetita a fost transportata la Spitalul Marie Curie

Scoala 133 a fost evacuata de urgenta! Numerosi elevi au fost scosi afara de urgenta din unitatea de invatamant, dupa ce s-a simtit un gaz toxic. Din nefericire, o fetita a fost transportata la Spitalul Marie Curie. UPDATE: Pana in acest moment, au fost transportati 15 copii la spital: 12 la Grigore Alexnadrescu, 2 la . continuă pe Playtech

UPDATE Alerta in Capitala. Mai multi elevi de la Scoala 133 ar putea fi intoxicati cu un gaz toxic

Mai multi elevi de la scoala 133 din Sectorul 4 al Capitalei acuza dureri de cap fiind posibil sa se fi intoxicat cu un gaz toxic. in zona au fost trimise mai multe ambulante. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar in unitatea de invatamant s-a facut cu o zi in urma igienizare ca urmare a patru cazuri de gripa confirmate.

Scoala 133 din Capitala va fi inchisa pentru trei zile: 18 elevi au ajuns la spital cu simptomele unei intoxicatii

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a decis ca Scoala 133 din Capitala sa fie inchisa pentru 72 de ore, dupa ce mai multi elevi au inceput sa se simta rau, in urma unei dezinsectii.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu: La noi s-au prezentat 18 copii de la Scoala 133. Diagnosticul a fost de intoxicatie prin expunere accidentala la insecticide si dezinfectante (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu a declarat, marti, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca la unitatea medicala s-au prezentat 18 elevi de la Scoala 133 din.

Scoala 133 in care s-a facut o igienizare indoielnica in urma careia 18 copii au ajuns la spital va fi inchisa 72 de ore

Conducerea Ministerului Sanatatii a anuntat marti seara ca scoala 133, unde 18 copii au ajuns la spital cu dureri de cap ca urmare a dezinsectiei indoielnice, va ramane inchisa 72 de ore.

Cum actioneaza Insectum si Bionet, substantele folosite la deratizarea din Scoala 133. Acestea nu trebuie combinate

Insektum si Bionet sunt substantele folosite la deratizarea de la Scoala 133 din Capitala, substante care potrivit specialistilor ISU, nu trebuie folosite impreuna.

Incidentul de la Scoala 133. Ce spune Primaria Sectorului 4

Reprezentantii Primariei Sectorului 4 afirma ca la Scoala 133 s-a facut o dezinfectie din cauza grip.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2919 seconds )