Libnet.ro
UNICEF

10:30

UPDATE Scoala 133 din Bucuresti a fost evacuata, iar 18 elevi au fost dusi la spital, la o zi dupa dezinfectie Scoala ramane inchisa 72 de ore

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Scoala 133 din Bucuresti a fost evacuata, iar 18 elevi au fost dusi la spital, la o zi dupa dezinfectie Scoala ramane inchisa 72 de ore

Scoala 133 din sectorul 4 din Bucuresti a fost evacuata marti, la o zi dupa ce in local a avut loc o dezinfectie, mai multi elevi acuzand dureri de cap si disconfort respirator. in total 24 de elevi au fost consultati de medici, iar 18 au fost transportati la spital, precizeaza Ministerul Sanatatii in urma centralizarii datelor de la spitale. Purtatorul de cuvant al Primariei Sectorului 4, Cristian Zarescu, a afirmat ca dezinfectia s-a facut luni seara, iar copiii din tura de dimineata nu au semnalat nicio problema. La scoala evacuata in Capitala a fost facuta si dezinsectie. Ce substante au fost folosite la dezinfectie si dezinsectiePrimaria Sectorului 4: Substantele cu care s-a facut dezinsectia la Scoala 133 sunt omologate. continuă pe Hotnews

Scoala 133 din Capitala va fi inchisa pentru trei zile: 18 elevi au ajuns la spital cu simptomele unei intoxicatii

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a decis ca Scoala 133 din Capitala sa fie inchisa pentru 72 de ore, dupa ce mai multi elevi au inceput sa se simta rau, in urma unei dezinsectii.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu: La noi s-au prezentat 18 copii de la Scoala 133. Diagnosticul a fost de intoxicatie prin expunere accidentala la insecticide si dezinfectante (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu a declarat, marti, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca la unitatea medicala s-au prezentat 18 elevi de la Scoala 133 din.

UPDATE Alerta in Capitala. Mai multi elevi de la Scoala 133 ar putea fi intoxicati cu un gaz toxic

Mai multi elevi de la scoala 133 din Sectorul 4 al Capitalei acuza dureri de cap fiind posibil sa se fi intoxicat cu un gaz toxic. in zona au fost trimise mai multe ambulante. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar in unitatea de invatamant s-a facut cu o zi in urma igienizare ca urmare a patru cazuri de gripa confirmate.

Cum actioneaza Insectum si Bionet, substantele folosite la deratizarea din Scoala 133. Acestea nu trebuie combinate

Insektum si Bionet sunt substantele folosite la deratizarea de la Scoala 133 din Capitala, substante care potrivit specialistilor ISU, nu trebuie folosite impreuna.

Scoala 133, evacuata, dupa ce s-a simtit un gaz toxic. O fetita a fost transportata la Spitalul Marie Curie

Scoala 133 a fost evacuata de urgenta! Numerosi elevi au fost scosi afara de urgenta din unitatea de invatamant, dupa ce s-a simtit un gaz toxic. Din nefericire, o fetita a fost transportata la Spitalul Marie Curie. UPDATE: Pana in acest moment, au fost transportati 15 copii la spital: 12 la Grigore Alexnadrescu, 2 la .

Scoala 133 in care s-a facut o igienizare indoielnica in urma careia 18 copii au ajuns la spital va fi inchisa 72 de ore

Conducerea Ministerului Sanatatii a anuntat marti seara ca scoala 133, unde 18 copii au ajuns la spital cu dureri de cap ca urmare a dezinsectiei indoielnice, va ramane inchisa 72 de ore.

Incidentul de la Scoala 133. Ce spune Primaria Sectorului 4

Reprezentantii Primariei Sectorului 4 afirma ca la Scoala 133 s-a facut o dezinfectie din cauza grip.

Panica la bordul unui avion Ryanair care pleca din Bucuresti spre Londra. Ce s-a intamplat cu pasagerii

Panica mare la bordul unui avion Ryanair care a decolat de la Bucuresti si ar fi trebuit sa ajunga la Londra. Se pare ca aeronava s-a umplut de fum chiar in momentul decolarii, de indata ce s-a ridicat de la sol. UPDATE: Un pasager aflat la bordul aeronavei cuprinse de fum a povestit imediat dupa .

Primar la limita legii! Cum a fost prins la iesirea din Bucuresti?

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a fost prins circuland cu viteza excesiva la iesirea din Bucuresti.

Spitalul Universitar din Bucuresti a fost amendat cu 20.000 de lei

Inspectorii din cadrul Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti au decis amendarea Spi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )