Libnet.ro
UNICEF

12:15

O scoala din SUA vinde panouri antiglont pentru ghiozdanele elevilor

Hotnews Hotnews,
 O scoala din SUA vinde panouri antiglont pentru ghiozdanele elevilor

O scoala crestina din Florida scoate la vanzare panouri antiglont care, odata introduse in ghiozdanele elevilor, au menirea de a le transforma in scuturi, in eventualitatea unui atac armat, scrie CNN. Ghiozdanele scoase la vanzare in Florida nu sunt singurele obiecte care te pot proteja in eventualitatea unui atac, ci exista o intreaga industrie dedicata producerii produselor antiglont caiete, serviete, paturi, mobila si chiar si lenjerie intima). continuă pe Hotnews

O scoala din SUA vinde panouri antiglont pentru ghiozdanele studentilor

O scoala crestina din SUA, Florida, scoate la vanzare panouri antiglont care, odata introduse in ghiozdanele studentilor, au menirea de a le transforma in scuturi, in eventualitatea unui atac armat, scrie CNN. Ghiozdanele scoase la vanzare in Florida nu sunt singurele obiecte care te pot proteja in eventualitatea unui atac, ci exista o intreaga industrie dedicata producerii produselor antiglont caiete, serviete, paturi, mobila si chiar si lenjerie intima).

Panouri antiglont pentru ghiozdanele elevilor: O scoala din SUA ia masuri pentru a face fata unui atac armat

Autoritatile americane iau masuri in contextul atacurilor armate comise fracvent pe teritoriul SUA. Astfel, o scoala crestina din statul Florida a scos la vanzare panouri antiglont care se pot.

Imagini de o violenta extrema intr-o scoala din Gura Humorului: O eleva batuta cu pumnii si picioarele de 5 colege (VIDEO)

Violenta continua, din pacate, sa fie un element des intalnit in scolile din Romania. Ultimul incident de acest fel a avut loc joi la un liceu din Gura Humorului. Pe imaginile prezentate.

Cum opereaza Black Cube: Tacticele murdare pe care firma, cunoscuta in Romania pentru spionarea lui Kovesi, le aplica intr-un celebru caz din SUA

Firma Black Cube a fost prezenta in Romania intr-un caz care a zguduit scena publica in urma cu mai bine un an. Aceasta a fost, conform procurorilor de la DIICOT, contractata pentru a o.

Nestle preia Chameleon Cold-Brew din SUA

Nestle SA, cel mai mare grup alimentar la nivel mondial, a realizat a doua achizitie de pe piata cafelei, din ultimele luni, preluand Chameleon Cold-Brew din Texas.

Atac armat intr-o biserica din SUA. Un barbat a intrat in timpul slujbei si a deschis focul

Un barbat inarmat a deschis focul intr-o biserica din Texas, in timpul slujbei de duminica, fiind raportate mai multe victime. Atacul a avut loc la Prima BisericaBaptista din Sutherland.

Atac armat intr-o biserica din SUA. Un barbat a intrat in timpul slujbei si a deschis focul: Cel putin 27 de morti

Update: Cel putin 27 de oameni au murit, duminica, dupa ce un individ a deschis focul intr-o biserica din statul american Texas, iar atacatorul a fost ucis de catre ofiterii Politiei locale, informeaza BBC.

Atac armat intr-o biserica din SUA. Un barbat a intrat in timpul slujbei si a deschis focul: Cel putin 27 de morti si peste 20 de raniti

Update: Cel putin 27 de oameni au murit, duminica, dupa ce un individ a deschis focul intr-o biserica din statul american Texas, iar atacatorul a fost ucis de catre ofiterii Politiei locale, informeaza BBC.

Un sfert din Sphera Franchise Group, adjudecat pentru 63,3 milioane de euro

Nicolae Badea si Lucian Vlad, cei doi actionari care au scos la vanzare un pachet de 25% din Sphera Franchise Group SFG), care reuneste sub umbrela sa companiile care detin brandurile KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery, au obtinut, in oferta publica derulata la BVB circa 285,12 milioane de lei 63,3 milioane de euro), in conditiile in care pretul final al ofertei a fost de 29 de lei /actiune.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )