Libnet.ro
UNICEF

24 Apr.

Scolile din Bucuresti care sunt sectii de votare vor face cursuri online, de maine

Adevărul Adevărul,
Scolile din Bucuresti care sunt sectii de votare vor face cursuri online, de maine

Intre 24 si 29 septembrie, scolile si gradinitele de stat din Bucuresti isi vor desfasura cursurile in regim online. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti. continuă pe Adevărul

Scolile din Bucuresti care se inchid pentru alegerile locale 2020. Cum vor recupera elevii orele

In contextul desfasurarii alegerilor locale, unitatile de invatamant care sunt sectii de votare duminica isi vor fi inchise pentru elevi in zilele de in 24, 25, 28 si 29 septembrie, asa cum arata o.

UPDATE Scolile din Romania in care vor functiona sectii de votare vor fi inchise din 25 pana in 29 septembrie - decizie CNSU in Bucuresti, decizia locala era sa se suspende cursurile de joi

Scolile din Romania unde vor functiona sectii de votare pentru alegerile locale de duminica vor fi inchise incepand din 25 si pana in 29 septembrie, inclusiv, perioada in care ar urma sa fie facute cursuri online, a decis miercuri Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. in Bucuresti, de exemplu, Comitetul pentru Situatii de Urgenta hotarase ca in scolile unde vor fi organizate sectii de votare sa fie suspendate cursurile incepand de joi, 24 septembrie. Reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica precizeaza ca decizia CNSU este cea care prevaleaza, in sensul ca se suspenda activitatea cu prezenta fizica in zilele de vineri, luni si marti.

Se suspenda cursurile in scolile din Galati unde sunt organizate sectii de votare

Decizia a fost luata in baza unui ordin al Ministerului Educatiei si Cercetarii si vizeaza intervalul 25-29 septembrie. Activitatile didactice vor fi desfasurate in scoli in sistem online.

E oficial! Orele se muta online! Care sunt unitatile de invatamant unde elevii vor face orele de acasa in vederea alegerilor

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis ca, in unitatile de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii de votare pentru alegerile locale din anul 2020, activitatile didactice sa se desfasoare in sistem on-line.

Podul Ciurel tot ce trebuie sa stii ca sofer despre noul pasaj din Bucuresti

Podul Ciurel, care deja mai este numit si podul spre nicaieri, a fost inaugurat in urma cu o saptamana. in anul 2010 au inceput lucrarile la Podul Ciurel. Acestea trebuiau finalizate in anul 2014, dar inaugurarea a intarziat 6 ani de zile. Noul pasaj din Bucuresti: Podul Ciurel informatii pentru soferi Sambata trecuta, primarul .

Elevii scolilor din Bucuresti unde se vor amenaja sectii de votare vor face 4 zile de cursuri online

Elevii din scolile din Capitala, unde vor fi amenajate sectii de votare pentru desfasurarea alegerilor locale, vor face cursurile online in zilele de joi, vineri, luni si marti, a anuntat inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marina Manea, conform Digi24.

Achizitii IT netransparente in Sectoarele 1 si 5 din Bucuresti: Primarii PSD se lauda ca au livrat deja tablete catre elevi si profesori, in timp ce doua licitatii sunt inca in desfasurare

In timp ce Guvernul a intarziat cu livrarea de tablete pentru scoala online, doi primari PSD, Dan Tudorache si Daniel Florea, au anuntat ca au deja tablete cu internet ce vor fi livrate gratuit catre toti elevii si profesorii din Sectoarele 1 si 5 din Bucuresti la inceput de an scolar. intre timp, multi prescolari si elevi au primit tabletele, dar nu gratuit. Acestea vor costa zeci de milioane de euro, bani publici, si ambii primari tin la secret firmele care vor incasa acesti bani. Mai mult, doua licitatii majore sunt inca in desfasurare si au acelasi obiectiv: tablete cu internet pentru toti elevii si profesorii din Sectorul 1 si 5 din Bucuresti.

Se opreste curentul in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. Care sunt zonele afectate

Potrivit unui comunicat de presa emis de E-Distributie Muntenia, mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane, luni, fara energie electrica in anumite intervale orare.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Iasi care vor conducerea administratiilor locale

Cei mai multi candidati pentru functia de primar la alagerile locale ce vor avea loc in data de 27 septembrie 2020 sunt in: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Suceava, Cluj Napoca si Iasi, potrivit ultimelor statistici. Asadar, se anunta o cursa cel putin interesanta! in acest artocol, va vom prezenta lista candidatilor din Iasi, unde actualul primar, .

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 24 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2671 seconds )