Libnet.ro
UNICEF

21:45

Scolile din Buzau, inchise, rand pe rand, dupa confirmarile COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scolile din Buzau, inchise, rand pe rand, dupa confirmarile COVID-19

A doua saptamana de scoala a inceput, la Buzau, cu confirmari in lant, in randul elevilor si profesorilor cu infectia SARS-CoV2. Ca urmare a diagnosticarilor, mai multe unitati de invatamant si-au suspendat cursurile, fie in toata scoala, fie doar la clasele unde au fost inregistrate cazurile de imbolnavire cu noul coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Scolile din Romania in care vor functiona sectii de votare vor fi inchise din 25 pana in 29 septembrie - decizie CNSU in Bucuresti, decizia locala era sa se suspende cursurile de joi

Scolile din Romania unde vor functiona sectii de votare pentru alegerile locale de duminica vor fi inchise incepand din 25 si pana in 29 septembrie, inclusiv, perioada in care ar urma sa fie facute cursuri online, a decis miercuri Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. in Bucuresti, de exemplu, Comitetul pentru Situatii de Urgenta hotarase ca in scolile unde vor fi organizate sectii de votare sa fie suspendate cursurile incepand de joi, 24 septembrie. Reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica precizeaza ca decizia CNSU este cea care prevaleaza, in sensul ca se suspenda activitatea cu prezenta fizica in zilele de vineri, luni si marti.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Buzau care vor sa vina la conducere

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la data alegerilor locale, iar situatia din orasul Buzau se prezinta astfel: listele sunt intocmite, pentru ca asa trebuie, dar lupta pentru voturi nu va fi una acerba, caci primari din mai multe comune nu au absolut niciun rival. Vorbim despre trei localitati sonore, toate conduse .

Botez din Buzau, intrerupt de politisti. Nasul era Adi Minune, dar politia a avut un soc cand a aflat al cui e copilul

Un botez cu 250 de invitati a fost intrerupt in Buzau de organele de politie, la care nasul era nimeni altul decat Adi Minune. Politistilor nu le-a venit sa creada cine e tatal copilului. Botez intrerupt de politisti. Au fost socati cand au aflat al cui e copilul Politisti din Buzau au oprit petrecerea, care .

O cisterna cu 24 de tone de substante inflamabile s-a rasturnat la iesirea din Buzau. Traficul e in continuare blocat- UPDATE

O cisterna incarcata cu 24 de tone de substanta puternic volatila s-a rasturnat marti dimineata la iesirea din Buzau, traficul rutier fiind oprit. Sunt scurgeri pe carosabil, fiind risc ridicat de explozie.

Au aparut primele cazuri de COVID-19 in scolile din Buzau

Prima saptamana de scoala a adus deja si primele confirmari cu infectia SARS-CoV-2 in unitatile de invatamant din judetul Buzau. Doi elevi si trei cadre didactice au fost diagnosticate cu COVID-19 dupa primele zile de cursuri.

Scolile din Bucuresti care se inchid pentru alegerile locale 2020. Cum vor recupera elevii orele

In contextul desfasurarii alegerilor locale, unitatile de invatamant care sunt sectii de votare duminica isi vor fi inchise pentru elevi in zilele de in 24, 25, 28 si 29 septembrie, asa cum arata o.

Un tanar din Buzau confectioneaza instrumente muzicale de decor din piese auto reciclate

Are 32 de ani, a absolvit Facultatea de Chimie Alimentara, dar a ajuns sa faca mobilier industrial si obiecte de decor confectionate din piese auto reciclate. Este povestea unui buzoian care a inceput propria afacere dintr-o intamplare, iar in doi a cunoscut succesul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )