Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scolile din Capitala care gazduiesc sectii de votare vor fi inchise timp de 4 zile

România Liberă România Liberă,
Scolile din Capitala care gazduiesc sectii de votare vor fi inchise timp de 4 zile

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a aprobat suspendarea cursurilor in zile. continuă pe România Liberă

Cursuri suspendate timp de 5 zile in scolile din Bucuresti unde vor fi sectii de votare pentru alegerile locale

Scolile din Bucuresti care sunt sectii de votare la alegerile locale din 27 septembrie vor fi inchise timp de 5 zile inaintea si dupa desfasurarea scrutinului.

Cursurile, suspendate pentru patru zile in scolile care vor gazdui sectii de votare

Prefectura Bucuresti a decis sa suspende cursurile pentru patru zile in scolile din Bucuresti care vor gazdui sectii de votare la alegerile din 27 septembrie.

Alerta in scolile din Bucuresti, dupa ce un tata confirmat cu COVID-19 si-a trimis copilul la scoala

Prima zi de scoala a inceput cu peripetii, dupa ce mii de elevi au uitat de regulile de distantare, imbratisandu-se si formand grupulete ca in vremurile bune. Din pacate, lucrurile sunt si mai tensionate dupa aflarea vestii ca un parinte si-a trimis copilul la scoala, desi acesta fusese testat pozitiv cu COVID-19. Parintele iresponsabil a .

Diplomat roman in SUA, jefuit pe o strada din Capitala

Un diplomat roman in Statele Unite a fost jefuit joi seara pe o strada din Capitala, de catre trei persoane care l-au imbrancit si i-au furat portofelul.

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Sfanta Maria din Capitala, inchisa dupa ce 3 cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Sfanta Maria din Capitala a fost inchisa pentru doua saptamani, dupa ce trei cadre medicale au fost depistate cu COVID-19, a anuntat vineri Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB).

Un deputat a fost jefuit pe o strada din Capitala

Consulul general al Romaniei la Miami, Mircea Ghinea, a reclamat joi, in jurul orei 18. 30, la 112, ca a fost victima unui jaf pe strada Zambaccian din Capitala, au precizat surse apropiate anchetei pentru G4Media. ro.

Peste 600 de scoli din Capitala au cursuri partial sau complet online desi se anunta scenariul verde

607 unitati de invatamant din Capitala functioneaza in scenariul 2 galben) iar 29 au adoptat scenar.

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

Condimentul din bucatarie care iti provoaca foame, tot timpul. Greseala majora pe care toti romanii o fac

Un anumit condiment cu care cei mai multi exagereaza in preparate nu ti aduce deloc beneficii. Ce greseala majora fac gospodinele de dragul placerilor si obiceiurilor celor dragi? Acestea prepara mancarurile la comanda membrilor familiei, dar trebuie sa foloseasca diferit un ingredient. Ingredientul din bucatarie care iti provoaca mereu foame. Gospodinele trebuie sa renunte la .

Tanara de 22 de ani din Constanta care a batut patru politisti si trei agenti de paza ramane dupa gratii. Decizia este definitiva

Tanara de 22 de ani din Constanta care a batut noua persoane, intre care 4 politisti si 3 agenti de paza, ramane dupa gratii. Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a anuntat, miercuri seara,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )