Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei

Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei, au decis ministerele Sanatatii si Educatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Scolile vor fi nchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa

Scolile vor fi inchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa. Decizia a fost luata de Ministerul Educatiei, la recomandarea Ministerului Sanatatii. Este vorba despre toate unitatile de invatamant preuniversitar din tara. Scolile vor fi inchise si joi, cand profesorii au zi libera 24 ianuarie). Decizia a fost luata dupa ce specialistii Institutului National de Sanatate Publica au declarat a doua saptamana cu caracter epidemic. in cazul in care va urma si a treia saptamana cu caracter epidemic, in Romania va fi declarata epidemie de gripa. Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a urcat miercuri la 34.

Scolile vor fi inchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa

Toate unitatile de invatamant preuniversitar din tara vor fi inchise vineri, 25 ianuarie, din cauza numarului mare de cazuri de gripa, a decis Ministerul Educatiei la recomandarea Ministerului Sanatatii. Decizia a fost luata miercuri, dupa ce.

Toate scolile din tara vor fi inchise pana luni din cauza gripei

Ministerul Sanatatii a anuntat suspendarea cursurilor in scoli din cauza gripei pe data de 25 ianuarie. Stire in curs .

n toate scolile din tara va fi facut triaj epidemiologic din cauza gripei

In toate scolile din tara va fi facut un triaj epidemiologic, la intrarea in unitatile de invatamant, ca urmare a cresterii semnificative a cazurilor de imbolnavire de gripa, a anuntat, marti, Ministerul Educatiei.

Decizie de ultima ora: toate scolile isi vor suspenda vineri cursurile

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat suspendarea cursurilor in toate scolile din Romania pentru vineri, 25 ianuarie.

Vremea. Gerul si ninsorile revin in toata tara in zilele urmatoare

Dupa cateva zile mai calde, in acest weekendninsorile se intorc, iar temperaturile vor cobori din nou. Valorile termice diurne vor marca o scadere in toata tara, chiar.

Ninsori, ploi si polei n toata tara, pna miercuri la ora 10.00. Cod galben de viscol pentru sapte judete

Meteorologii anunta ninsori, ploi si polei in toata tara, pana miercuri la ora 10. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben de viscol pentru sapte judete, unde ninsorile vor fi insemnate.

Ninsori n toata tara, ncepnd de marti dimineata

Incepand de marti dimineata, in toata tara se vor inregistra ninsori si vant puternic, potrivit unei informari transmise luni de Administratia Nationala de Meteorologie. Si pentru Bucuresti sunt anuntate ninsori, ploi si polei.

rezist - PROTESTE iN TOATA TARA, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu vrem OUG pentru corupti

Ordonanta de Urgenta pregatita de Tudorel Toader, care vizeaza sentintele emise de completele de cinci judecatori ce urmeaza a fi anulate Detalii AICI), provoaca haos in tara. Protestatarii rezist.

[P] Baterel readuce educatia ecologica n scolile din Romnia

Asociatia Environ in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor SNRB) lanseaza, pentru al optulea an consecutiv, o noua editie a campaniei nationale de educatie ecologica, Baterel si Lumea Non-E programul care a pus bazele reciclarii si economiei circulare pentru 30. 000 de elevi din 1200 de scoli din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )