Libnet.ro
UNICEF

06:45

Scolile vor fi nchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa

Hotnews Hotnews,
 Scolile vor fi nchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa

Scolile vor fi inchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa. Decizia a fost luata de Ministerul Educatiei, la recomandarea Ministerului Sanatatii. Este vorba despre toate unitatile de invatamant preuniversitar din tara. Scolile vor fi inchise si joi, cand profesorii au zi libera 24 ianuarie). Decizia a fost luata dupa ce specialistii Institutului National de Sanatate Publica au declarat a doua saptamana cu caracter epidemic. in cazul in care va urma si a treia saptamana cu caracter epidemic, in Romania va fi declarata epidemie de gripa. Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a urcat miercuri la 34. continuă pe Hotnews

Scolile vor fi inchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa

Toate unitatile de invatamant preuniversitar din tara vor fi inchise vineri, 25 ianuarie, din cauza numarului mare de cazuri de gripa, a decis Ministerul Educatiei la recomandarea Ministerului Sanatatii. Decizia a fost luata miercuri, dupa ce.

Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei

Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei, au decis ministerele Sanatatii si Educatiei.

Primaria Cmpina a anulat Hora Unirii din cauza gripei

Primaria municipiului Campina, din judetul Prahova, a decis anularea manifestarilor dedicate Unirii Principatelor, din cauza numarului mare de cazuri de gripa si a faptului ca vremea este nefavorabila, transmite Mediafax.

Toate scolile din tara vor fi inchise pana luni din cauza gripei

Ministerul Sanatatii a anuntat suspendarea cursurilor in scoli din cauza gripei pe data de 25 ianuarie. Stire in curs .

Anunt de ULTIM-MOMENT: Scolile vor fi inchise pe 25 ianuarie din cauza GRIPEI!

Scolile vor fi inchise in perioada 24-25 ianuarie, dupa ce Ecaterina Andronescu a emis un Ordin de ministru in acest sens. Anuntul a fost facut de senatorul social-democrat Liviu Pop pe pagina sa de.

DIN CAUZA UNEI NOI LEGI A COPYRIGHT-ULUI: Google analizeaza renuntarea la serviciul de stiri in Europa

Google analizeaza renuntarea la serviciul News in Europa, din cauza unei noi legi referitoare la copyright negociata de statele Uniunii Europene, relateaza Reuters.

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 31

Doua persoane au murit din cauza gripei, in Spitalul Judetean din Constanta. Niciunul dintre pacienti nu era vaccinat antigripal. in ambele cazuri, prezenta virusului gripal a fost confirmata.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 31

40: inca doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul celor ucisi de virus a ajuns la 31. Situatie tragica in domeniul imobiliar. in jurul Bucrestiului au aparut, ca ciupercile dupa ploaie, z.

Panica in spitale! 25 de oameni au murit din cauza gripei

25 de oameni au murit din cauza gripei, iar panica din randul populatiei incepe sa se faca simtita in salile de asteptare ale spitalelor. in doar doua zile, medicii din Bucuresti au ajuns sa consulte.

Marius Pascan (PMP): Centrele regionale mixte SMURD sunt in pericol de desfiintare din cauza lipsei de finantare

Marius Pascan, presedintele executiv al PMP, a declarat luni, la Targu Mures, ca Centrele regionale mixte SMURD sunt in pericol de desfiintare din cauza lipsei de finantare, relateaza Agerpres. Din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )